28 Νοεμβρίου 2012

Τελετή παράδοσης–παραλαβής Αρχηγίας του Π.Σ.

Πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου, παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά. 
Στην τελετή παρέστησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κύριος Ιωάννης Τραγάκης, εκπρόσωποι των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του ΥΔΤΠΤΠ κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Αρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Γ.Ε.Ν. ο Διοικητής Δ.Δ.Μ.Ν. Αντιναύαρχος (Μ) Παναγιώτης Ελληνιάδης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η φυσική ηγεσία του Π.Σ., ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος, εκπρόσωποι των ΕΔ/ΣΑ, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και συνταξιούχων συναδέλφων. 

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777