28 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη της ηγεσίας του Π.Σ. και μελών της Ένωσης Αξιωματικών του Π.Σ., στο Αναρρωτήριο Πεντέλης.

Επίσκεψη στο Αναρρωτήριο Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ), πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Γεωργακόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο ΠΣ Δημοσθένη Καβέτσο, τον Προϊστάμενο Β΄ Κλάδου του Α.Π.Σ. Αριπύραρχο Βασίλειο Δασκαλόπουλο, μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΑΠΣ) και τη μπάντα του Π.Σ., την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012.
Η φυσική ηγεσία του Π.Σ. και τα μέλη της ΕΑΠΣ, αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί και με το προσωπικό του Αναρρωτηρίου, προσέφεραν παιχνίδια και είδη ένδυσης και υπόδησης, σε όλα τα παιδιά, που τα είχαν απόλυτη ανάγκη, ενώ η μπάντα ανέλαβε την ψυχαγωγία των παιδιών παίζοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το Αναρρωτήριο Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ), αποτελεί ΝΠΔΔ και είναι Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής. Παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας σε παιδιά και τις οικογένειές τους. 
Απευθύνεται σε βρέφη και νήπια που χρήζουν κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης όταν: δε διαθέτουν οικογενειακό περιβάλλον, δε διαβιούν σε κατάλληλο περιβάλλον, βρίσκονται σε κίνδυνο, είναι εγκαταλελειμμένα, παραμελούνται, έχουν κακοποιηθεί με διάφορους τρόπους, η οικογένειά τους βρίσκεται σε κρίση, είναι θύματα εγκληματικής πράξης. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν. 

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777