10 Μαΐου 2013

ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ η δικαιοσύνη θα αποφανθεί !!! (ΕΓΓΡΑΦΟ )

* Ένα έγγραφο το οποίο αναρτήθηκε στην σελίδα του συνδικαλιστικού οργάνου των συμβασιούχων πυροσβεστών 6 μέρες μετά την ψήφιση του Ν. 3938/2011 στην βουλή.
* Ένα έγγραφο που αποδεικνύει περίτρανα τον εμπαιγμό που δεχθήκαμε όλοι τότε για τις θέσεις που θα αναλογούσαν στους συμβασιούχους πυροσβέστες για να γίνουν 5ετης.
* Ένα έγγραφο που μετά από δύο χρόνια καταδεικνύει τους υπεύθυνους της κατάστασης στην οποία έχουμε έρθει όλοι μας, επιλαχόντες αλλά και αλλαγμένα "Ι" !!!
* Ένα ακόμα έγγραφο  "ειλικρίνειας" που θάφτηκε γιατί τώρα δεν συμφέρει αυτούς που το γράψανε και που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ !!!

Γράφει λοιπόν στο έγγραφο με αριθ.πρωτ: 75/16-3-2011: "Με την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου θα απορροφηθούν άμεσα 3.400 συμβασιούχοι πυροσβέστες.
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. 
Συνεπώς ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ οι συνάδελφοι  ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ."
Και συνεχίζει το έγγραφο της ομοσπονδίας των συμβασιούχων προς τους συμβασιούχους πυροσβέστες: " Οι 2.000 συνάδελφοι που μένουν εκτός ρύθμισης είναι: 1...... 2..... 3. Όσοι δεν έχουν Ι1 ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ 4.... 5..." 
Νομίζω ότι η λέξη "ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ" τα λέει όλα !!! 

Και συνεχίζει γράφοντας: "Για όσους δε ΕΚΡΕΜΜΕΙ το Ι1 και το ποινικό μητρώο ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ μπορεί να υπάρξει ΠΙΘΑΝΗ μονιμότητα και μπορεί να διεκδικηθεί" !!!

_ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΙ (αλλαγμένα "Ι") ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ "ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ"   όπως γράψατε και που θα ήταν και το σωστότερο, αλλά με τον "τρόπο σας", γνωστό πλέον σε όλους μας, "καλύψατε" τους παραπάνω εις βάρος άλλων συναδέλφων που κατείχαν τα τυπικά από τον Νόμο και της προκήρυξη προσόντα ; 
_ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 900 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ όταν ΕΣΕΙΣ αναφέρατε στο έγγραφό σας ότι "Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ είναι 3.400" ;

Γνωστά λοιπόν τα "θύματα", επιλαχόντες και αλλαγμένα "Ι" και ακόμα περισσότερο γνωστοί οι "ΘΥΤΕΣ - συγγραφείς" του εγγράφου που διαβάσατε παραπάνω και της όλης κατάστασης. 

Δεν ξέρω αν το δικαστήριο ξαναπάρει αναβολή, ξέρω όμως πολύ καλά ότι ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ η δικαιοσύνη θα αποφανθεί !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777