23 Νοεμβρίου 2013

Τρείς οι νεκροί στην Ρόδο, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί, Κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ στο σημείο. (βίντεο)

Βρέθηκε νεκρός ο άνδρας που αγνοούνταν από χτες.
Συγκεκριμένα νεκρή στην παραλία του χωριού Κρεμαστή, πεντακόσια μέτρα από τις εκβολές του χειμάρρου, βρέθηκε τα ξημερώματα η 27χρονη δασκάλα που ήταν αγνοούμενη από χθες το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με άλλα δύο άτομα, παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου.
Αργά χθες το βράδυ σε γέφυρα άλλου χειμάρρου στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε πνιγμένη μία 45χρονη γυναίκα, που κατάγεται από την Κύπρο. Αγνοείτε ο σύζυγός της.
Ο καθηγητής που ήταν αγνοούμενος από χτές βρέθηκε δυστυχώς νεκρός όπως αναφέρει  το Rodosreport. "Δυστυχώς δεν μπορούσαν εύκολα να αναγνωρίσουν σε ποιον ανήκει η σορός και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αναγνώριση. Στο νοσοκομείο κάλεσαν τους συγγενείς του δασκάλου από το Παραδείσι για να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για τον άτυχο δάσκαλο που αγνοείται από χθες." αναφέρει η ίδια πηγή.


Σύμφωνα με το Fire & Rescue σήμερα το πρωί μετέβη κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Αθήνα με SUPER PUMA στο νησί Ρόδου για να συνδράμει στις επιχειρήσεις.
Οι πληγείσες περιοχές έχουν κηρυχθεί σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης με απόφασή του περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου και του δημάρχου Ρόδου
Να σημειώσουμε εδώ ότι σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου υπάρχουν ΜΟΝΟ 25 Πυροσβέστες κάτι που επισημαίνουν τα Μ.Μ.Ε και θα έπρεπε να πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι. Δεν θα επεκταθώ στο θέμα αυτό περισσότερο γιατί δεν είναι ώρα.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ που επιχειρούν στην Ρόδο, αλλά και στους κατοίκους και τις Υπηρεσίες του νησιού.

Οι πληροφόρίες προέχρονται από: Νewsit, Rodosreport, Fire & Rescue

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777