20 Φεβρουαρίου 2014

Το Πυροσβεστικό Σώμα "ενίσχυσε" τα παιδικά χαμόγελα στην Κεφαλονιά !!!

18/2/2014
Τα παιδιά του ειδικού σχολείου ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα καθώς σήμερα το πρωί οι πυροσβέστες που διοργάνωσαν τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου προσέφεραν τρόφιμα στο ειδικό σχολείο. Μ' αυτή την κίνηση όπως μας είπε η Διευθύντρια βοήθησαν να ενισχυθεί ένα από τα πιο αγαπημένα και τα σημαντικότερα μαθήματα των παιδιών. Ακόμα η Διευθύντρια μας ανέφερε και πως το ειδικό σχολείο δεν γλύτωσε από τους σεισμούς αλλά ευτυχώς χώρις να υπάρχουν μεγάλες ζημιές και έτσι το σχολείο λειτουργεί κανονικά.
Η διευθύντρια του ΕΕEΕΚ Φαρακλάτων κα Κατερίνα Πετρούτσου τόνισε: "Ευχαριστούμε πάρα πολύ την πυροσβεστική υπηρεσία γι αυτή την πρωτοβουλία. Τους ευχαριστούμε διότι διοργάνωσαν τον φιλικό αγώνα, ώστε να ενισχυθεί το σχολείο μας με τρόφιμα. Το εργαστήριο Μαγειρικής είναι πολύ σημαντικό αντικείμενο για την εκπαίδευση των παιδιών μας. Το σχολείο δεν γλύτωσε από τους σεισμούς αλλά ευτυχώς χώρις να υπάρχουν μεγάλες ζημιές και έτσι το σχολείο λειτουργεί κανονικά".
Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος ανέφερε ότι: "θα ήθελα ευχαρίστησω ιδιαιτέρως τον κύριο Λιμπερόπουλο γι' αυτή την ξεχωριστή ιδέα αλλά και όσους συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Τέλος, ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς, όπου θα κάνουν αντίστοιχες κινήσεις στο μέλλον"!!!
Ο Πυροσβέστης Νίκος Λιμπερόπουλος δήλωσε ότι: "σήμερα είναι μία μέρα που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο γιατί επιτέλους θα δώσουμε τα τρόφιμα στο ειδικό σχολείο Φαρακλάτων,τρόφιμα τα οποία αγοράστηκαν ύστερα από το φιλανθρωπικό τουρνουά στις 11-01-2014 όπου με την βοήθεια των κατοίκων εδώ του νησιού
συγκεντρώσαμε ένα σεβαστό ποσόν ώστε να τα αγοράσουμε.θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχηθώ στόν κόσμο της Κεφαλονιάς να μην ξαναζήσει παρόμοιες σχηνές με αυτές που έζησε μετά απο τους καταστροφικούς σεισμούς της 26 Ιανουαριου και εύχομαι να αποκατασταθούν γρήγορα οι ζημιές κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κα όλγα Μαραβέγια ιδιοκτήτρια σούπερ μάρκετ εδώ στό Αργοστόλι για τις ειδικές τιμές που μας έκανε αλλά και για την σημαντική της δωρεά με επιπλέον τρόφιμα καθώς και τον αρχιμανδρίτη Κο Πετεινάτο Σπυρίδων για την σημαντική προσφορά του και βοήθεια στο φιλανθρωπικό τουρνουά".
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Ελπίδα», κ. Αριστοτέλης Μακής δήλωσε ότι: "Ευχαριστώ την Πυροσβεστική υπηρεσία που προσέφερε στο σχολείο μας τρόφιμα αλλά και άλλους φορείς που έχουν βοηθήσει, όπως τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και τα ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς στις μέρες μας δεν υπάρχουν αρκετοί που να κάνουν τέτοιου είδους προσφορές".

ΠΗΓΗ:  ΜyΚefalonia

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777