29 Μαρτίου 2017

Oι συνάδελφοι του 2ου Π.Σ. Θεσ/νίκης για το δυστύχημα του Ευόσμου: "Οσα χρόνια κι αν περάσουν και σε όσα τροχαία και αν έχουμε επέμβει ο χαμός τόσης νιότης τόσο άδικα αφήνει μαύρη την ψυχή μας"

Ξημερώματα και ο σταθμός μας ενημερώνεται για τροχαίο στην περιοχή του Ευόσμου. Φτάνοντας στο σημείο βρήκαμε τους διασώστες του ΕΚΑΒ να δίνουν μάχη να κρατήσουν στην ζωή ένα τραυματισμένο άτομο ενώ μέσα στο όχημα υπήρχαν δυστυχώς 4 νεκρά νεαρά άτομα. Με την χρήση διασωστικών εργαλείων συνδράμαμε τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ στην ανάσυρση των θυμάτων. Τρία οχήματα με 7 πυροσβέστες από τον σταθμό μας πήραν μέρος στο συμβάν.

Οσα χρόνια κι αν περάσουν και σε όσα τροχαία και αν έχουμε επέμβει ο χαμός τόσης νιότης τόσο άδικα αφήνει μαύρη την ψυχή μας . Η σκέψη μας τρέχει ,εκτός από τα αδικοχαμένα παιδιά και στα τέσσερα σπίτια που “κλείσανε” μετά απ αυτό το ξημέρωμα….


Σ.Δ: Πραγματικά δεν υπάρχουν άλλα λόγια από αυτά που γράφουν οι συνάδελφοι της βάρδιας που καλέστηκαν να επέμβουν σε αυτό το συμβάν. Η πόλη μας, ολόκληρη η Θεσσαλονίκη, θρηνεί.
Ο Καλός Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές των αδικαχαμένων νέων, να δώσει δύναμη στους γονείς τους και να βοηθήσει το παιδί που νοσηλεύεται να γίνει καλά και να γυρίσει στους δικούς του.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777