30 Μαΐου 2008

Σύντομα Νέα....

Όχι πως να το παινευτούμε αλλά ο Πρώτος σε Μόρια για την Σχολή Πυροσβεστών είναι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ και είναι από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Συγχαρητήρια στον ΑΣΤΕΡΙΟ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗ από το Π.Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ για την πρωτιά του αυτή.
Επίσης Συγχαρητήρια στους Συναδέλφους Καλφόπουλο Γιάννη από τον 3ο Π.Σ. Θεσ/νίκης, τον Κεστακλίδη Γιώργο από τον 2ο Π.Σ. Θεσ/νίκης , τον Μυρόβαλη Γιώργο από το Π.Κ. Λαγκαδά,στον Μεσθανεύ Πέτρο από την 2η ΕΜΑΚ και αν έχω ξεχάσει κανέναν συγνώμη.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!
============================================
Με απόφαση Υπουργού (29311 Φ.521.1/ 27-5-2008) εγκρίνεται « η χορήγηση ενός ζεύγους υψηλών υποδημάτων νέου τύπου (αρβυλών) στους εποχικούς υπαλλήλους που προσλήφθηκαν για πρώτη φορά την αντιπυρική περίοδο»
=============================================
Το ΑΠΣ απαντώντας σε έγγραφο του σωματείου μας για την ίση διανομή (50% - 92%) ιματισμού αναφέρει «οι στολές είναι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και οι χορηγήσεις στολών γίνονται βάση των τμηματικών παραδόσεων που γίνονται στην ΔΙ.Π.ΥΛ. Ωστόσο καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομοιόμορφη παράδοση των στολών στο εποχικό προσωπικό» Αφού καταβάλλεται προσπάθεια πως είναι δυνατόν στα πεζοπόρα αλλά και στους Σταθμούς να έχουν δοθεί περισκελίδες 50% και χιτώνια 92%;
Ωραία οργάνωση. Μπράβο.
Επίσης το ΑΠΣ απαντώντας σε παρόμοιο έγγραφο της ΠΟΣΠΥΔ που ζητά οι επόμενες στολές να είναι πιο σκούρες, αναφέρει ότι «αυτό θα ρυθμιστεί ενόψει νέων προμηθειών»
=============================================
Γιατί ακόμα το ΑΠΣ δεν έχει στείλει στην ΠΟΣΠΥΔ το έγγραφο για τον ΟΜΕΔ υπογεγραμμένο; Μάλλον τους ήρθε «ταμπλάς» το ότι ο Υπουργός, σε σχέση με αυτούς, ήταν θετικός σε όλα μας τα αιτήματα και προσπαθούν να το χωνέψουν. Άντε και καλή Χώνεψη παιδιά !!!
Αλήθεια δεν μας είπαν πως θα είναι οι ταυτότητες γιατί ακούγεται για όμοιες με του πολιτικού προσωπικού, αληθεύει Πρόεδρε της ΠΟΣΠΥΔ;
=============================================
Όποιος ζητήσει μετάθεση ή αμοιβαία μετάθεση δεν έχει επιστροφή μετά.
=============================================
Συνάντηση με τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τους πυροσβέστες είχε ο Γιάννης Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ, προχτές το πρωί, με σκοπό την ενημέρωση για τις ανάγκες και τα προβλήματα της Υπηρεσίας ενόψει της θερινής περιόδου.
Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα και οι σύγχρονες ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, προκειμένου ν' αντεπεξέλθει όχι μόνο στις δύσκολες συνθήκες της θερινής περιόδου αλλά γενικότερα στην αποστολή του. Οι πυροσβέστες υπογράμμισαν το πάγιο αίτημα τους για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, τα σοβαρά προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας, την πληρωμή της υπερεργασίας, τα μισθολογικά προβλήματα, τα εξαντλητικά ωράρια. Ο βουλευτής του ΚΚΕ στις συναντήσεις που πραγματοποίησε ανέπτυξε την πρόταση του ΚΚΕ.

Πηγή: Ριζοσπάστης
=============================================

Η διαχειρίστρια του blog.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777