26 Δεκεμβρίου 2008

Πλάκα Με Κάνεις !!!

Με αφορμή το Δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ και την μη καταβολή υπερωριών, επίδομα γάλατος, νυχτερινών, και εκτός έδρας από το ΑΠΣ είπα να «ψάλλω» και εγώ τα κάλαντα σε μερικούς.
Όχι πως θα ιδρώσει το αυτάκι τους, αλλά δεν γίνετε να το αφήσω και ασχολίαστο.
Συνεχώς συνάδελφοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου αναφέρουν ότι από τον ΟΑΕΔ και από διαφορετικά καταστήματα του, τους λένε είτε ότι δικαιούμαστε το δώρο είτε όχι. Η Απάντηση είναι ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ και μπορείτε να την δείτε εδώ.
Κατεβάστε την και όταν πάτε να παραλάβετε το μπλοκ και δεν υπάρχει το δώρο μέσα δείξτε αυτό το χαρτί ή επικοινωνήστε με το σωματείο σας να παρέμβει.
Δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά ότι δικαιούμαστε πρέπει να το πάρουμε.

Και δεν μας έφταναν όλα αυτά, το ΑΠΣ, το ΥΠ.ΕΣ και δεν ξέρω ποιός άλλος ΕΠΕ (Εγκέφαλος Περιορισμένης Ευθύνης) αποφάσισε ότι το επίδομα γάλατος της ΣΣΕ, τα νυχτερινά στο βουνό, τα εκτός έδρας και οι υπερωρίες για να πάμε να σβήσουμε φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ΔΕΝ θα τα πάρουμε τώρα αλλά φημολογείται ότι αυτό θα γίνει κοντά στο ΠΑΣΧΑ (;;;;)

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ !!!!
Όχι δεν είναι πλάκα όταν η ΠΟΣΠΥΔ στέλνει γι αυτό τον λόγο έγγραφο στον ΥΠ.ΕΣ. και στον Αρχηγό και του ζητάει να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να μας «δοθούν το συντομότερο δυνατό» τα χρωστούμενα.
Καλά ρε συνάδελφοι της ΠΟΣΠΥΔ και εσείς στο δούλεμα;
Που είναι το αγωνιστικό σας πνεύμα, που είναι οι μηνύσεις και το «τρέξιμο» που τους ΚΑΝΑΤΕ να ρίχνουν όταν έκαναν τέτοιου είδους Μ@#$&*@ ;;;;
Τους παρακαλάμε να μας δώσουν αυτά που δουλέψαμε, αυτά που δικαιούμαστε;
Τρίξτε επιτέλους τα δόντια, πολύ ΜΑΛΘΑΚΟΙ γίνατε.

Και μη μου πει κανείς να κάνω το «καλό παιδί» εν όψη προκήρυξης γιατί θα ακούσει τον «εξάψαλμο» μέρες που είναι.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν και στο όνομα καμίας προκήρυξης να μου στερεί όλα όσα δούλεψα και δικαιούμαι.
Και στο κάτω κάτω για ποια Προκήρυξη μιλάμε, όταν έχουμε να δούμε τον Υψηλότατο ΥΠ.ΕΣ. 2 μήνες.
Εντάξει είχε τρεχάματα αυτές τις ημέρες αλλά αυτό είναι τις 15 τελευταίες ημέρες, εδώ μιλάμε για 2 ΜΗΝΕΣ ΣΙΩΠΗΣ, σαν την «ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» πριν την «Σφαγή»!!!

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΕΞΤΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ (κεριά), ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ, ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ !!!

Ωραία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, να χαρώ εγώ !!!

Και κάτι τελευταίο. Αλήθεια τι καλό θα περίμενε κανείς από το ΑΠΣ όταν ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ «ΜΑΣ» ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα σε όλους τους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ;;;; !!!
Για μία ακόμη φορά έδειξε το «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ» του για «ΟΛΟΥΣ» τους Πυροσβέστες !!!

Η διαχειρίστρια του blog.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777