23 Ιουλίου 2009

Σύντομα Νέα...

Αναβλήθηκε η αυριανή συνάντηση στον ΟΜΕΔ για την Σ.Σ.Ε. 2009 με υπαιτιότητα του Δημοσίου (ΥΠ.ΟΙΚ.) διότι πήραν άδεια οι υπεύθυνοι !!!!
***********************************
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! Ξαφνικό ενδιαφέρον επέδειξαν 6 βουλευτές του Κυβερνώντος κόμματος καταθέτοντας ερώτηση στην βουλή για την Μονιμοποίηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ.
Οι βουλευτές είναι κ. Θαλασσινός, κ. Κασαπίδης, κ. Καρπούζας, κ. Τσιάρας, κ. Σταυρογιαννάκης και ο κ. Χαρακόπουλος του οποιου ήταν και η πρωτοβουλία.
Η Ερώτηση που απευθύνετε στους Υπουργούς Εσωτερικών και Απασχόλησης είναι η εξής: " Προτίθεστε να εξετάσετε τη δυνατότητα εξεύρεσης του κατάλληλου νομοθετικού πλαισίου, ώστε να αποκατασταθούν εργασιακά οι συμβασιούχοι;"
Και ρωτάω τώρα εγώ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ;;; Τις απαντήσεις σε αυτού του είδους τις ερωτήσεις τις γνωρίζουμε πολύ καλά, χρειαζόταν να προστεθεί μία ακόμα;;;
Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την ερώτηση στην σελίδα της ΠΟΣΠΥΔ η οποία και ζήτησε συνάντηση με τον κ. Χαρακόπουλο.
**********************************
Ο πολυαγαπημένος μας Αν. ΥΠ.ΕΣ. κυρ. Μαρκόγιαννος τα έψαλλε στον Κοντοκώστα για την αδράνεια που επιδεικνύει σε πολλά θέματα που απασχολούν τους συμβασιούχους πυροσβέστες (ταυτότητες, ΣΣΕ κ.α)
Σε αυτόν (Μαρκόγιαννο) άραγε τα έψαλλε κανείς;;;
**********************************
"Από μέσα" έμαθα ότι η μέχρι τώρα στάση του ΑΠΣ στηρίχτηκε στο γεγονός ότι ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ την οποία και τροφοδότησε με διαφόρους τρόπους.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΑΥΤΟ
και τώρα αναζητούν δίαυλο επικοινωνίας με την ΠΟΣΠΥΔ ώστε να διευθετηθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα θέματα που αφορούν τα ωράρια χωρίς πάλι όμως να υποχωρούν στην αδιάλλακτη στάση τους σε διάφορα θέματα.
Φυσικά η απάντηση ήταν: ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ που αφορά άμεσα το εργασιακό μας, ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΣΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και πάρα πολλά άλλα.
Όταν τακτοποιηθούν όλα αυτά τότε θα συζητήσουμε.

Με λίγα λόγια, 10 BOFFOR πνέουν στο ΑΠΣ...
**********************************
"Μαγειρεύετε" μαθαίνω, (όχι από την πολιτική ηγεσία) η πρόωρη αποχώρηση (τον Σεπτέμβριο) του Κοντοκώστα για να αναλάβει την θέση του ο κύριος με το μουστάκι που είχε πει σε συναδέλφους στην Εύβοια " δεν θα προλάβετε να φάτε σύκα" υπονοώντας την απόλυση μας καθώς και πάρα πολλά άλλα που θα τα πούμε εν καιρό.
Το ΚΥΣΕΑ αν γίνει αυτό υποχρεούται να δει εάν ο επόμενος στην σειρά για Αρχηγός είναι νεότερος από τον Υπαρχηγό, τότε αυτός θα πάρει και την θέση του Αρχηγού και ο Υπαρχηγός αυτομάτως αποστρατεύεται !!!
Οπότε ο κύριος με το μουστάκι θα είναι ο Νο 1 !!!
"Το φαγητό θα τους καεί" από ότι όμως φαίνεται
και θα μείνουν με την όρεξη !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777