10 Σεπτεμβρίου 2009

Μιά Ερώτηση και Μία Απάντηση.

Ο Υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ για θέματα ΥΠ.ΕΣ. κ. Καστανίδης Χάρης στην σελίδα του στο Facebook αυτές τις μέρες δέχεται, όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι βουλευτές, ερωτήσεις από πολίτες.
Μία τέτοια ερώτηση του έκανε και συνάδελφος, του οποίου τα στοιχεία είναι στην διάθεσή μου φυσικά, και μου την έστειλε μαζί με την απάντηση. Σας τα παραθέτω:

Ερώτηση Συναδέλφου: "Να σας ρωτήσω, γιατί πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το θέμα μας. Ποια είναι η άποψή σας πάνω σε αυτό; Υπάρχει σχέδιο του ΠΑΣΟΚ τακτοποίησή μας στο Π.Σ; Ο κ. Παυλόπουλος τάζει λαγούς με πετραχήλια αλλά προσωπικά εγώ και οι συνάδελφοι δεν πιστεύουμε σε αυτές τις προεκλογικές παροχολογίες και τα μεγάλα ψέματα. Εσείς σαν αυριανή κυβέρνηση τι σκοπεύεται να κάνετε με αυτό το χρόνιο και πολύ σοβαρό πρόβλημα που αφορά χιλιάδες οικογένειες και σε τι χρονικό ορίζοντα;"

Απάντηση Καστανίδη Χ.: "Αγαπητέ Κώστα σου θυμίζω ότι ο ίδιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε από πολύ νωρίς για την επίλυση του προβλήματός σας, στην ομιλία του στην Δ.Ε.Θ το Σεπτέμβριο του 2008. Και έχω ενημερώσει σε αλλεπάλληλες συναντήσεις επιμέρους σωματεία και την Ομοσπονδία σας.
Το κλειδί είναι η ισχυρή μοριοδότηση."

Σ.Δ.: Δεν απάντησε όμως ο κ. Καστανίδης για τον χρονικό ορίζοντα που τον ρώτησε ο συνάδελφος, τον οποίο και ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα ξεδιαλύνουν πολλά πράγματα.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777