11 Οκτωβρίου 2009

Δελτίο Τύπου του Σωματείου μας για Συνάντηση με κ. Βούγια.

Λαγκαδάς, 11 Οκτωβρίου 2009
Αριθ. Πρωτ: 65


Το σωματείο μας αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης επεδίωξε και κατάφερε να συναντήσει τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγια Σπύρο.
Η συνάντηση έγινε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο γραφείο του κ. Βούγια στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός την συνάντησης ήταν μία πρώτη επαφή και ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την εργασιακή μας αποκατάσταση.
Του εκφράσαμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης εκφράστηκε αντίθετα με τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού απέναντι μας. Επίσης του μεταφέραμε την έντονη ανησυχία και αγανάκτηση των συναδέλφων για την κοροϊδία 7 και πλέον χρόνων.
Ο κ. Βούγιας τόνισε ότι οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού είναι πάνω από κάθε Υπουργό και εφόσον υπάρχει αυτή η δέσμευση θα βρεθεί και ο τρόπος για να υλοποιηθεί. Ζήτησε να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση μαζί του ενώ εμείς του ζητήσαμε να γίνει επίσημη συνάντηση των Υπουργών με την Ομοσπονδία μας πριν τις προγραμματικές δηλώσεις.
Ο κ. Βούγιας επί τόπου έκλεισε ραντεβού με την ΠΟΣΠΥΔ για την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο Υπουργείο ενώ μας διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει τον Υπουργό για να παραστεί και αυτός.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καστανίδης Γεώργιος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρυσανθοπούλου Πελαγία

Μπορείτε να δείτε σχετική ανακοίνωση και στο blog του Υφυπουργού.
Το Δελτίο Τύπου στάλθηκε σε όλα τα ΜΜΕ της Πόλης καθώς και σε γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777