01 Δεκεμβρίου 2009

Διαβούλευση για τα Σώματα Ασφαλείας.

Συνάδελφοι,το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ ζητά προτάσεις από τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας, βάζοντας σε λειτουργία συστήματα ανοιχτής διαδικτυακής επικοινωνίας με τους εργαζόμενους στην Αστυνομία, στο Λιμενικό και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Στο μήνυμα του ο Υπουργός αναφέρει μεταξύ των άλλων:
"Πριν προχωρήσουμε στις αναγκαίες τομές, κρίνω ότι είναι αναγκαίο να ακούσω τις απόψεις σας και να συζητήσουμε για τις νέες προκλήσεις.
Στα πλαίσια αυτά, σας ζητώ να μου στείλετε απευθείας τις προτάσεις σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και τις θεματικές ενότητες που την αποτελούν. Για να κατοχυρώσουμε την αξιοπιστία της επικοινωνίας μας, δέχομαι μόνο επώνυμες προτάσεις ή σχόλια. Σας ζητώ να σεβαστούμε τη διαδικασία και να της δώσουμε αξία μέσα από την ποιοτική συμμετοχή. Δεν πρέπει να μετατρέψουμε την επικοινωνία μας σε βήμα για προσωπικές καταγγελίες, συκοφαντίες και δυσφήμιση προσώπων και καταστάσεων. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι προτάσεις, όχι κακόβουλα σχόλια, τα οποία δεν θα γίνουν αποδεκτά.
Οι απόψεις σας θα διαβιβάζονται απευθείας σε μένα, μέσω της Ομάδας Διαδικτύου που λειτουργεί στο Γραφείο μου. Ο ίδιος θα απαντώ σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε απόψεις και σχόλιά σας που θίγουν κοινά ζητήματα. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει δύο μήνες. Σε συνεργασία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εγγυώμαι ότι θα τηρηθεί το απόρρητο και η προστασία των στοιχείων κάθε πολίτη έναντι οποιουδήποτε τρίτου.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
"

Πολύ καλή κίνηση στην οποία πρέπει να συμμετάσχουμε με σοβαρότητα όλοι μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ και εδώ να γράψετε στην ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777