21 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ !!!

Συνάδελφοι πραγματικά ήταν συγκινητική η κινητοποίηση όλων μας μετά την δημοσίευση ότι ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ AIMΑ ΕΠΕΙΓΟΝ για τα 2 νεαρά κορίτσια. Ακόμα λαμβάνω μηνύματα τόσο στο e mail όσο και στο facebook από συναδέλφους και πολίτες για να δώσουν αίμα.
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ και στις δυο περιπτώσεις χάρη τόσο στην δική σας ευαισθησία (συμβασιούχων και μόνιμων) και των πολιτών έχει καλυφθεί η ανάγκη για αίμα τόσο στην περίπτωση της Μελέ Αθανασία του Προκοπίου 21 ετών (ανηψιάς συναδέλφου) που αιμορραγούσε η περιοχή γύρω από τους πνεύμονες όσο και για το 18χρονο κοριτσάκι του συναδέλφου από Θεσσαλία για την επέμβαση στον εγκέφαλο.
Η αδελφή της Αθανασίας, Ευγενία μου έστειλε μήνυμα και με παρακάλεσε να σας το μεταφέρω: "Πελαγία μου σε ευχαριστώ όπως και ΟΛΟΥΣ όσους έτρεξαν για την Αθανασία μου. Το αίμα είναι αρκετό. Τώρα περιμένουμε βελτίωση της κατάστασής της. Χίλια ευχαριστώ εσένα και όλους τους ανθρώπους που μας στάθηκαν ακόμα και χωρίς να μας ξέρουν. Να έχετε πάντα την υγείας σας όλοι σας." Οι φιάλες που μαζεύτηκαν άμεσα για την Αθανασία είναι 45.
Το αίμα για την κόρη του συναδέλφου από την Θεσσαλία καλύφθηκε και αυτό. Σημαντική και συγκινητική ήταν η άμεση ανταπόκριση του υπεύθυνου αιμοδοσίας του Π.Σ. για την Θεσσαλονίκη και Γραμματέα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας συναδέλφου Δάρατζη Χρήστου που κάλυψε, εκ μέρους του Π.Σ., την ανάγκη για αίμα της 18χρονης.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!

Έχω κάνει 926 δημοσιεύσεις στο blog από αυτές για μένα ΚΑΜΙΑ δεν είχε ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ όσο αυτές που βοήθησαν να σωθούν 3 ζωές από συγγενικά πρόσωπα συναδέλφων. Αυτό για μένα είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, τα άλλα είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ !!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!
Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777