07 Ιουνίου 2010

Αναβάθμηση του Π.Κ Λαγκαδά ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!

Ο Δήμος Λαγκαδά μάλλον "δουλεύει" του Δημότες του αλλά και την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με αντιδήμαρχο του Λαγκαδά, το στρατόπεδο Μπαρέτη είναι από πέρσι στα "χέρια του Δήμου" και απαντώντας μάλιστα σε καταγγελία που είχε κάνει το σωματείο μας προς το ΚΕΠΕΚ τον Απρίλιο του 2009 παρόντος και του Διοικητή πλέον, του Νομού μας, είπε ότι "σε ένα εξάμηνο θα είχε διορθωθεί κτήριο μέσα στο στρατόπεδο που είχε ζητηθεί από την Υπηρεσία και θα της παραδοθεί".
Έναν χρόνο μετά (2010) ο Δήμαρχος στέλνει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά έγγραφο στην Π.Υ Θεσσαλονίκης και την ενημερώνει ότι "το στρατόπεδο ανήκει πλέον στον Δήμο και μπορεί εκεί να μετεστεγαστεί το Π.Κ ή Π.Υ ΛΑΓΚΑΔΑ."
Τώρα ποιος μας κοροϊδεύει; Ο Αντιδήμαρχος που σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα έπρεπε τώρα να υπάρχει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ Πυροσβεστικός Σταθμός ή ο Δήμαρχος που λέει φέτος "πήρα το στρατόπεδο ελάτε να κάνουμε σταθμό" και μάλιστα ζητά και συνάντηση με τον Στρατηγό ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!!

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κύριε Δήμαρχε, για μία τόσο μεγάλη περιοχή με βιομηχανική ζώνη με κάμπο και με το μεγαλύτερο δάσος του νομού να μην έχει ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κύριε Δήμαρχε, 47 άτομα (20 μόνιμοι και 27 συμβασιούχοι) να στεγάζονται μέσα σε ένα ετοιμόρροπο κλουβί με συνθήκες υγιεινής Ουγκάντας.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κύριε Δήμαρχε, λόγω έλλειψης χώρου, 27 άτομα (όταν έχουν υπηρεσία στο κλιμάκιο, Απρίλιο-Μάϊο -Οκτώβριο τον Νοέμβριο "τον φάγανε τα ζώα" ) να κάθονται μέσα στην ρεμίζα παρεούλα με τα οχήματα της Υπηρεσίας και την υγρασία να τρυπάει το κόκκαλο (όσοι ξέρουν την περιοχή του Λαγκαδά καταλαβαίνουν τι λέω)

Απευθύνομαι σε εσάς γιατί ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΤΣΟΤΕ ΔΗΜΟΣ, ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777