27 Αυγούστου 2010

Ενημέρωση Μελών από το Σωματείο μας.

Λαγκαδάς, 27 Αυγούστου 2010
Αρ. Πρωτ: 53


Συνάδελφοι,
σε συνέχεια των επαφών μας με βουλευτές του νομού μας συναντηθήκαμε στις 23 Αυγούστου με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Αράπογλου Χρύσα και την ενημερώσαμε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα εργασιακά ζητώντας από αυτήν παρέμβει ώστε να μάθουμε τι προτίθεται να κάνει η Κυβέρνηση και πότε για την εργασιακή μας αποκατάσταση. Η κ. Αράπογλου μας διαβεβαίωσε ότι θα επικοινωνήσει με τον Υπουργό Προ. Πο. τις επόμενες ημέρες και θα μας ενημερώσει.
Επικοινωνήσαμε και ενημερώσαμε την βουλευτή και κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Αμμανατίδου Ευαγγελία. Η κυρία Αμμανατίδου άμεσα επικοινώνησε με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Προ. ΠΟ κ. Τασούλα Γρ. ρωτώντας να μάθει τις προθέσεις του Υπουργείου για εμάς. Ο Γενικός την ενημέρωσε για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής λέγοντας της ότι «υπάρχει έτοιμο ένα πολυνομοσχέδιο και το θέμα των συμβασιούχων πυροσβεστών θα είναι μέσα ως διάταξη. Το πολυνομοσχέδιο είναι στις προθέσεις του υπουργείου να κατατεθεί στην Βουλή τις επόμενης ημέρες για το Β΄θερινό ή για το Γ΄θερινό αλλά όπως και να έχει μέχρι τέλος του Σεπτεμβρίου θα είναι στην βουλή.»
Ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μαγκριώτης Ι.
επικοινώνησε, μετά την συνάντηση μας μαζί του, με τον Υπουργό Προ.Πο κ. Χρυσοχοϊδη ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχει βούληση για την εργασιακή αποκατάσταση μας.
Αναμένονται τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εθ. Άμυνας κ. Καστανίδη και κ. Βενιζέλο αντίστοιχα καθώς και με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Αρβανιτίδη. Επίσης το επόμενο 10ήμερο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με κορυφαίο στέλεχος της αξιωματική αντιπολίτευσης το οποίο θα βρίσκετε στην πόλη μας λόγω Δ.Ε.Θ.
Συνάδελφοι,
είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε όλα όσα ακούμε και το ίδιο συνιστούμε και σε εσάς. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας κρατάμε ενήμερους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καστανίδης Γεώργιος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρυσανθοπούλου Πελαγία


Σ.Δ: ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ θα έλεγα διότι πέρσι τέτοιον καιρό "φάγαμε" την μεγαλύτερη μας ΗΤΤΑ !!!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777