23 Σεπτεμβρίου 2010

Συμβολική ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Υπουργείου Εσωτερικών και Συνάντηση με Ραγκούση.

Με μία "καταδρομική" ενέργεια συνάδελφοι, εισέβαλα στο Υπουργείο Εσωτερικών, που παρεμπιπτόντως ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΣΌΤΑΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, απαιτώντας να δούμε τον Υπουργό κ. Ραγκούση ο οποίος μόνο με κάτι τέτοια προφανώς δέχεται κόσμου γιατί από ότι ξέρω η ΠΟΣΠΥΔ του έχει κάνει πολλές "εγγραφές" κρούσεις για ραντεβού αλλά δεν έλαβε ΠΟΤΕ απάντηση. Τώρα με αυτό τον τρόπο ήθελε δεν ήθελε μας είδε !!! Μέλη του Δ.Σ της ΠΟΣΠΥΔ πήγαν προς συνάντηση του Υπουργού στο γραφείο του.

Τι ειπώθηκε μέσα με λίγα λόγια:

- Τον ρωτήσαμε αν του χρόνου θα δουλέψουμε 7μηνο ή 8μηνο, "πρόθεση μας, είπε, είναι να δουλέψετε όσοι δουλεύετε φέτος, αν ΟΧΙ 8ηνο, με την διαφορά ότι ΔΕΝ ξέρουμε τι θα γίνει με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ δηλαδή αν υπάρξουν νέα μέτρα ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...." ΝΑΤΑ ΜΑΣ !!!

- Του είπαμε για το σχέδιο νόμου που ετοιμάζει το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ενώ του υπενθυμίσαμε ότι εμείς το 2003 ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ και ΕΧΟΥΜΕ 5ΕΤΙΕΣ επαναλαμβανόμενες. Η απάντηση που λάβαμε, καθίστε να μην πέσετε συνάδελφοι, ήταν: "Από εκεί έπρεπε να αρχίσετε, άρα ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ.... είχα την εντύπωση ότι κάθε χρόνο έβγαινε προκήρυξη και σας προσλαμβάναμαι, δεν γνώριζα ότι είχατε συνεχόμενες 5ετίες..."
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΥΠ.ΕΣ. ΑΝΑΚΆΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ;;;

- Στην συνέχεια τον ζήτησαμε το 8μηνο να τροποποιηθεί σε 12μηνο,
ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, και ανανέωση για 10ετία για τα οποία και φάνηκε λέει σύμφωνος και του άρεσε και η "ιδέα" (;)!!!!
ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΕΕΕΡΡΡΡΡ !!! Κανονικά επίδομα για ψυχική οδήνη θα έπρεπε να μου δίνετε...

- Όταν τον ρώτησαν οι συνάδελφοι αν ξέρει κάτι για το σχέδιο νόμου απάντησε ότι "πριν λίγο επικοινώνησα με τον Υφυπουργό κ. Όθωνα και μου είπε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ (η φωτοβολίδα, το κωλ...ρτο) ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ από την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου το οποίο εμείς (προ-πο) ακόμα δεν το έχουμε "επεξεργαστεί"
Τέλος είπε ότι "το θέμα σας έχει συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο και η πρόθεση του Πρωθυπουργού και προεκλογικά και τώρα είναι να δώσει λύση στο δικό σας εργασιακό πρόβλημα αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και το Δ.Ν.Τ" ..... ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ;;;

Είχαμε και τραυματισμό συναδέλφου από την κατάληψη καθώς πήγε να περάσει τα κάγκελα του Υπουργείου, ευτυχώς όμως από ότι μαθένω είναι καλά. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ !!!


Τα συμπεράσματα δικά σας, εγώ το δικό μου το έβγαλα....

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777