17 Οκτωβρίου 2010

Περίεργες "ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ" μονίμων πυρoσβεστών από την 7η Ε.Μ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ

Την Παρασκευή το πρωί 15 Οκτωβρίου 2010 με δύο Διαταγές που εκδόθηκαν απο το Αρχηγείο Πυρ/κού Σώματος, μετακινήθηκαν τέσσερις (4) υπάλληλοι της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. Λαμίας, χωρίς λόγο και με την δικαιολογία της ............. εκτέλεσης υπηρεσίας, προς την Π.Υ. Λαμίας.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .................... ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ 7ης Ε.Μ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ Ε.Μ.Α.Κ., ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ Ε.Μ.Α.Κ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BLOG, Ή ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ 'Η ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ, ΤΟ BLOG.

ΠΗΓΗ:
7emak.blogspot

Σ.Δ: Συνάδελφε μην πτόησε, ξέρουμε ΟΛΟΙ μας τι γίνετε όταν αλλάζει μια Κυβέρνηση !!! Τους "δικούς" της τους "φροντίζει" και των "άλλων" τους "ξεσκίζει" χωρίς να λαμβάνει καθόλου υπόψιν της τον επαγγελματισμό που έχεις δείξει, την εκπαίδευση την οποία έχεις, της συμπεριφορά σου που είναι άψογη. Απλά επειδή ανήκεις σε άλλον πολιτικό χώρο είναι αρκετό να είσαι το κόκκινο πανί.
Δυστυχώς έτσι λειτουργεί όλος ο Κρατικός μηχανισμός γι αυτό δεν αφήνει να προκόψει ουτε η Πατρίδα γενικά, ούτε το Πυροσβεστικό Σώμα πιο ειδικά.
Σε ευχαριστούμε για την συμπαράσταση που έχεις δείξει στον κλάδο των συμβασιούχων πυροσβεστών
και θα σου πρότεινα απλά ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ και ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ BLOG.
Καλή δύναμη συνάδελφε.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777