27 Οκτωβρίου 2010

Τον Μαϊο θα είμαστε καλά..... ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ...

Περιμένοντας την Ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ μαθαίνω ότι ο Υφυπουργός δέχτηκε να απαλειφθεί από το προσχέδιο νόμου :
1 ) η ηλικία των 35 και να μείνει για όλους (49 ετών)
2) να απαλειφθεί ο όρος για 2000 άτομα και να γίνει , για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις .
3 ) να μετράει η προϋπηρεσία στo Δασαρχείo .

4 ) κάποιες μετατροπές στις βαθμολογίες , και να προσπαθήσουν να λύσουν το θέμα για τα λίγα άτομα που έχουν Δημοτικό πριν το 1980 .

ΠΗΓΗ: 1emak-dason
Σ.Δ: Μάλιστααααα !!! Αν βγει προκήρυξη ποτέ εμένα να μου γράψετε !!!
Από την στιγμή που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (μένει στα χαρτιά) και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
Ετσι όπως αναφέρετε παραπάνω "για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις" για σκεφτείτε το λίγο..... Κάνουν τα χαρτιά τους 15.000 πολίτες και συμβασιούχοι και έχουν τα προσόντα ΟΛΟΙ.... ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, είναι ποτέ δυνατόν αυτό;;; Για να σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά !!!

Είναι ποτέ δυνατόν χωρίς να έχει δημιουργηθεί ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ να βγει προκήρυξη; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!! Θα πρέπει να γίνει τροποποίηση του Νόμου και μετά να βγει προκήρυξη. Μην ξεχνάτε τι είχε πει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ.Παγκαλος "όπου στο δημόσιο δεν υπάρχει οργανική θέση δεν μπορεί να υπάρχει διορισμός" ΟΠΟΤΕ;

Απορώ οι δικοί μας τι έκαναν όταν το άκουσαν !!!
Επίσης ο Υφυπουργός, προφανώς ενημερωμένος από τον ΥΠ.ΕΣ., τους είπε και αυτός ότι "ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ" οπότε ξεχάστε οτιδήποτε φέτος !!! και πάλι οι δικοί μας ..........
Αλήθεια με τις πρόωρες εκλογές να κρέμονται πάνω από το κεφάλι μας από του χρόνου πιστεύεται ότι θα γίνει κάτι τώρα;;; Ελέω εκλογών, αυτοδιοικητικών και συνδικαλιστικών "ΟΛΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΧΑΙΡΟΝΤΑΙ"

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777