23 Οκτωβρίου 2010

Περίεργα πράγματα ακούγονται από τον Αρχηγό τελευταία.

Προφανώς οι «συνάδελφοι» του ΑΠΣ και πρώτος ο Αρχηγός, ξεχνούν ότι έχουν πάρει μέρος στην ομάδα εργασίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συνυπέγραψαν μαζί με όλους τους φορείς ένα πόρισμα βάση του οποίου το Υπουργείο συνέταξε (ανύπαρκτο) σχέδιο νόμου και τώρα κάνουν κινήσεις εντελώς διαφορετικές.
Πάντα βέβαια γνωρίζαμε ότι πίσω από την μη λύσης του εργασιακού μας, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, είναι και διάφοροι κύκλοι του Αρχηγείου που συνεχώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έβαζαν τρικλοποδιές.
Βέβαια θα ρωτήσετε «ποιος κάνεις κουμάντο ό Υπουργός ή ο Αρχηγός;» Και θα απαντήσω με μια ερώτηση «Ο Υπουργός θα κοιτάξει να τα έχει καλά με το μόνιμο προσωπικό ή με το «εποχικό» που στο κάτω κάτω το χρειάζεται να παραμένει σ αυτή την κατάσταση ("εποχικότητας") ως μετακινούμενος ψήφος που είναι, όπως μας είχε πει ο βουλευτής και τώρα Υπουργός το ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος; » Την απάντηση την ξέρουμε όλοι μας γιατί την βιώνουμε χρόνια τώρα.
Αρχηγέ αυτό που θα σου πω είναι να σκεφτείς καλά σε ποιους πας να βάλεις τρικλοποδιά, με έναν ομολογουμένως έξυπνο τρόπο. Να σκεφτείς ποιοι σε ξελάσπωσαν αυτό το καλοκαίρι. Να σκεφτείς σε ποιους οφείλεις την επιτυχημένη πορεία σου την αντιπυρική αυτή. Και το κυριότερο να σκεφτείς ότι σε λίγο καιρό και εσύ θα φύγεις και θα σε ακολουθούν 5.500 «ευχές» για το υπόλοιπο της ζωή σου !!!!

«Παίξε» λοιπόν ντόμπρο και καθαρό παιχνίδι και μην μας κάνεις "τάκλιν από πίσω."
Τέλος προτείνω στην ΠΟΣΠΥΔ η πορεία στις 4 Νοεμβρίου που θα ξεκινήσει από την Κατεχάκη να έχει κατάληξη στο ΑΡΧΗΓΕΙΟ.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777