25 Οκτωβρίου 2010

Ο Όθωνας απαντάει στο facebook ;;;;

Σας παραθέτω συνομιλία που μου απέστειλε συνάδελφος με τον "υφυπουργό κ. Όθωνα" στο Facebοok πριν από 4 μέρες.

Σ.Π.: Τι θα γίνει με τους συμβασιούχους πυροσβέστες κύριε Υφυπουργέ και γιατί μας κόψατε το 8μηνο σε 7μηνο;
Υφ.ΠΡΟ-ΠΟ Manolis Othonas 14 Οκτωβρίου στις 6:25 μ.μ: Κύριε Κώστα Κ. δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί για τη μονιμοποίηση των 3.000 εποχικών και εάν έχετε μπει στον κόπο να μιλήσετε με τα συνδικαλιστικά σας όργανα που έχουν ήδη λάβει γνώση. Όσον αφορά τους 7 μήνες θα έπρεπε επίσης να γνωρίζετε ότι δεν έχει υπογραφεί τίποτα σχετικό. Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία.
Σ.Π: Κύριε Υπουργέ ανήκω στο Σωματείο Θεσσαλονίκης και οι συνάδελφοι μας έχουν ενημερώσει ότι ΚΑΜΙΑ μονιμοποίηση συμβασιούχου πυροσβέστη ΔΕΝ έχει γίνει και μάλιστα μας είπαν και μας έδειξαν ότι υπάρχει σχέδιο νόμου που ΔΕΝ έχει κατατεθεί στην βουλή και δεν ξέρουμε αν και πότε θα κατατεθεί, το νούμερο που αναφέρετε ΔΕΝ είναι 3.000 ΑΛΛΑ 2.000. Μας έχουν στείλει το σχέδιο νόμου του Υπουργείου και το είδαμε με τα μάτια μας. Άρα κύριε Υφυπουργέ μας κοροϊδεύεται και εσείς όπως οι προηγούμενοι ΚΡΙΜΑ.....
Σας στέλνω επίσης να δείτε το ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του Υπουργείου Εσωτερικών που αναφέρει ξεκάθαρα ότι δουλεύουμε
ΕΩΣ 7 ΜΗΝΕΣ.
Μάλλον αυτό, που βάλατε να μας απαντάει εδώ δεν ξέρει τι του γίνετε…..
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
….
Κώστας Κ. Συμβασιούχος Πυροσβέστης Θεσσαλονίκη.
Υφ.ΠΡΟ-ΠΟ Manolis Othonas 20 Οκτωβρίου στις 12:13 μ.μ.: Δεν γνωρίζω σε ποιους ακριβώς συναδέλφους αναφέρεστε, αλλά οι μοναδικές συναντήσεις και επικοινωνία μέχρι στιγμής αφορούν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συμβασιούχων Πυρόσβεσης - Διάσωσης. Εκεί απευθυνθείτε για την πλήρη αλήθεια περί των αριθμών. Επίσης μην διαστρέφετε τα λεγόμενα μου, αναφερόμενος σε μη κατατεθειμένο νομοσχέδιο. Προφανώς η εν λόγω διάταξη δεν έχει πάρει το δρόμο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, αφού είναι υπό συζήτηση με τα ανώτατα θεσμικά όργανά σας, υποθέτω επιθυμείτε κάτι τέτοιο. Τέλος, σχετικά με την απάντηση του κ. Ντόλιου, αυτή αφορά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, αν καταλαβαίνετε τι ακριβώς γράφει. Φίλοι και σύμμαχοι οι εποχικοί Δασοπυροσβέστες, φιλτάτη όμως η αλήθεια.
Σ.Π: Το Δ.Σ του σωματείου μας, μας το είπε και μάλιστα μας το έστειλε στους πίνακες ανακοινώσεων των πυροσβεστικών σταθμών του νομού μας αφού του το είχε στείλει πρώτα η ΠΟΣΠΥΔ.
ΕΣΕΙΣ σε προηγούμενο μνμ σας μου γράφατε "δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί για τη μονιμοποίηση των 3.000 εποχικών" και τώρα μετά το απαντητικό μνμ που σας έστειλα το γυρίσατε με ωραίο και περίτεχνο τρόπο. Ξέρουμε πολύ καλά να διαβάζουμε, εσείς δεν ξέρουμε αν μας δουλεύεται όπως τους προηγούμενους!!!
Και επειδή τα γραπτά μένουν, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΜΙΛΑΤΕ: 2.000 άτομα γράφετε και ΟΧΙ 3.000 όπως μου γράψατε εδώ στο fb:
http://spyth.blogspot.com/2010/09/blog-post_6475.html
http://spyth.blogspot.com/2010/10/blog-post_3335.html
Μήπως και η ΠΟΣΠΥΔ μας λέει ψέματα; δικη της σφραγίδα έχει ως εισερχόμενο! Αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτά τα έγγραφα από το δικό σας Υπουργείο βγήκαν.
ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ και άστε τα πολιτικά τερτίπια.
Όσο για το έγγραφο του κ. Ντόλιου ξέρω πολύ καλά να διαβάζω. Ξέρω όμως και πολύ καλά να ακούω και όπως μας ενημέρωσε ΠΑΛΙ Η ΠΟΣΠΥΔ με την οποία ΜΙΛΑΤΕ, ο κ. Ραγκούσης δεν μπορεί να μας εγγυηθεί για του χρόνου γιατί όπως κατά λέξη είπε "μπορεί τον Φεβρουάριο να έχουμε στάση πληρωμών και έτσι δεν μπορώ να σας εγγυηθώ τίποτα". Μπορείτε, αφού είστε φιλαλήθης, για το ορθό των όσων σας γράφω να ρωτήσετε την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΤΕ.

Σ.Δ: Εδώ τελειώνει προς το παρόν η συζήτηση. Τώρα θα μου πείτε γιατί ανεβάζω αυτή την "συνομιλία". Το κάνω γιατί:
1ον Με πήραν συνάδελφοι και μου είπαν ότι σε ερώτηση και αυτοί που έκαναν στο Facebook στον "Υφυπουργό" τους απάντησε το ίδιο με τον παραπάνω συνάδελφο δηλ."δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί για τη μονιμοποίηση των 3.000 εποχικών και εάν έχετε μπει στον κόπο να μιλήσετε με τα συνδικαλιστικά σας όργανα που έχουν ήδη λάβει γνώση." και
2ον γιατί δεν πιστεύω ότι κάθετε ο Υφυπουργός και απαντά στο ίντερνετ. Κάποια "στρατιωτάκια" θα έχει βάλει που μάλιστα μας "μονιμοποίησαν" κιόλας άσχετα αν
σε 7 μέρες θα είμαστε ΑΝΕΡΓΟΙ !!!
Στην ΠΟΡΕΙΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777