05 Νοεμβρίου 2010

Η Πορεία στις 4 Νοεμβρίου

Ένα ακόμα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΠΥΔ πραγματοποιήθηκε χτες ξεκινώντας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Το συλλαλητήριο ήταν ογκώδες όπως άλλωστε όλα τα πανελλαδικά της Ομοσπονδίας μας.
Από την Ορεστιάδα στον Έβρο μέχρι τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο συνάδελφοι κατέβηκαν για να διαδηλώσουν για το αναφαίρετο δικαίωμα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όλων των ανθρώπων, αυτό της ΜΟΝΙΜΗΣ και ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!
Δυστυχώς πριν την έναρξη του υπήρξαν και προπηλακισμοί συναδέλφων πράγμα ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!! Όποιος και αν είναι ότι και να έχει κάνει δεν προπηλακίζεις έτσι συνάδελφο και μάλιστα σε ΘΕΑ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (που πιθανότατα έτριβαν τα χεράκια τους). Τότε ή παίζεις το παιχνίδι του Υπουργείου ή δεν έχεις επιχειρήματα να αντιμετωπίσεις λεκτικά και μέσα από συλλογικές διαδικασίες αυτόν που προπηλακίζεις. Αυτό λέγετε ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ και είναι σύστημα ολοκληρωτικών καθεστώτων. Μην ξεχνάμε ότι Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΌΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΌΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.
Αφήνω αυτό το θέμα. Πρώτο θέμα στο CNN ήταν χτες η πορεία ενώ στην Ελλάδα τα ΜΜΕ - - κανάλια, ως συνήθως ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ !!!
Στην Βουλή όπως πάντα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ !!! Αλήθεια γιατί τους πληρώνουμε αυτούς ; Στο Υπουργείο ο Υπουργός είπε ότι του χρόνου 7ΜΗΝΟ ΘΑ κάνουμε ενώ το σχέδιο νόμου είναι σε διαβούλευση στα συναρμόδια Υπουργεία για τυχόν διορθώσεις και σε μια βδομάδα περίπου που θα επιστρέψει στο Υπουργείο θα μπορέσουμε και εμείς να το συζητήσουμε με τον Υπουργό διεξοδικότερα.
Για να δούμε ........

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777