05 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή προς το tro-ma-ktiko για τους "περίεργους αναγνώστες"

Με αφορμή την απαράδεκτη και απρόκλητη επίθεση που δέχεται ο κλάδος το τελευταίο διάστημα διαμέσου του δημοφιλούς blog tromaktiko από διάφορους "περίεργους αναγνώστες" που καταφέρονται εναντίον του κλάδου μας και έχει εκνευρίσει πολλούς συναδέλφους που μου στέλνουν e-mail και μου το λένε, ως σωματείο αποφασίσαμε και στείλαμε στο εν λόγο blog επιστολή με τίτλο "Απάντηση στην απαράδεκτη επίθεση από "αναγνώστες" στον κλάδο των συμβασιούχων πυροσβεστών ".
Από τα γραφόμενα των "αναγνωστών" αυτών και ιδιαιτέρως του τελευταίου έχω περίπου καταλάβει από ποιόν χώρο εργαζομένων προέρχεται αλλά δεν θα του κάνω την χάρη να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί του και το ίδιο προτείνω να κάνετε και όλοι σας.

"Έχουμε υπόψη μας ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από όλο αυτό αλλά εμείς βλέπετε δεν προτιθέμεθα να καταφερθούμε ή να μας σύρουν να καταφερθούμε εναντίων άλλου κλάδου εργαζομένων.
Προφανώς οι «κύριοι» αυτοί εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία εναντίων του κλάδου των Συμβασιούχων Πυροσβεστών. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε πλέον με τα κομπλεξικά σύνδρομα από τα οποία διακατέχονται αυτοί και καλούμε και τους άλλους συναδέφλους να μην το κάνουν.
Δεν πήραμε ποτέ το "ψωμί" από το στόμα κανενός ζητάμε αυτό που ζητούν ΟΛΟΙ οι Έλληνες, ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, αν αυτό πειράζει κάποιους πρόβλημά τους. Έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

Με εκτίμηση
Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών Ν. Θεσσαλονίκης"


ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko

Από το tro-ma-ktiko, που κατά τα άλλα δεν έχουμε παράπονο αφού πολλές φορές αναδεικνύει τα προβλήματά μας, μάλλον ξέχασαν να βάλουν την αρχή της επιστολής που έλεγε:
"Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συχνά να προβάλετε από την blog σας διαφόρους περίεργους «αναγνώστες» που πίσω από την ανωνυμία η οποία τους προσφέρεται καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες για να σπιλώσουν έναν ολόκληρο κλάδο εργαζομένων, αυτόν των συμβασιούχων πυροσβεστών."
ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ" !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777