31 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - Ενημέρωση μελών από της ΠΟΣΠΥΔ

Σ.Δ: ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ περίπου δηλαδή 3.500 !!!!
Συνάδελφοι δεν γνωρίζω ΠΟΙΟΣ θα συγκεντρώσει αυτά τα έγγραφα που είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και δυστοιχώς δεν αναγράφετε και στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΥΔ. Ελπίζω να έχουμε διευκρινήσεις τις επόμενες ημέρες πάνω σε αυτό γιατί σίγουρα τα μέλη μας θα αναρωτιούνται
Πάντως και πέρσι ήταν να γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν τελεσφόρησε, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ !!!
Εσείς καλού κακού έχετε ΕΤΟΙΜΑ αυτά που λέει η ανακοίνωση και βλέπουμε !!!

Σ.Δ 2: Τώρα που καλοδιάβασα την ανακοίνωση βλέπω ότι υπάρχουν κενά. π.χ. για να δούμε τον ακριβή αριθμό θα πρέπει να ζητηθεί ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ και η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ του καθενός, το σχέδιο νόμου μιλά για όσους εργάζονται από το 2008. Αρα η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ είναι απαραίτητο να ζητηθεί.
Επιπλέον ΑΝ τα παραπάνω έγγραφα ζητηθούν από το ΑΠΣ αυτό μπορεί ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ να πάρει τα ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ όπως και τα Ι (γιώτα) οπότε γιατί να τρέχουμε εμείς;;; Πάντως αν τελικά πάτε προσωπικά να ζητήσετε το ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ θα σας ζητηθεί να δικαιολογήσετε για που το χρειάζεστε.

Σ.Δ 3: Ζητάτε ρε συνάδελφοι το ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία μήπως ξέρετε πότε ανοίγουν;;; 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. Για να πάρει λοιπόν κάποιος απολυτήριο γυμνασίου του πρέπει ή να πάει στο γυμνάσιο του ή στο Λύκειο που πήγε έπειτα !!! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ;;;
Ας είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί στις ανακοινώσεις που βγάζουμε λοιπόν για να μην δημιουργείτε το ΧΑΟΣ και η ΣΥΓΧΥΣΗ που υπάρχει αυτή την στιγμή, απλά και μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις !!!!
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ !!!

Σ.Δ 4 1/1/2011: Ρε συνάδελφοι δεν ξέρετε τις βαθμίδες εκπαίδευσης;
Το ΑΕ τι είναι; Ανώνυμη Εταιρία; Δεν υπάρχει βρεεε !!! Αν είναι προτείνω να βάλετε και το Ε.Π.Ε. (ξέρετε τι σημαίνει μην το γράφω).
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ γιατί το στέλνετε και σε Υπουργεία......

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777