09 Φεβρουαρίου 2011

Πεύκο σύνθλιψε το πόδι του 39χρονου εποχικού πυροσβέστη Χρήστου Μπακούτη.

Εχθές, γύρω στις δύο το μεσημέρι, σε δασική περιοχή στις Μαρκάτες του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων ο 39χρονος εποχικός πυροσβέστης κος Χρήστος Μπακούτης, ενώ έκοβε ένα πεύκο, έπεσε το πεύκο πάνω στο πόδι του, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος. Η μητέρα του ακούγοντας τις φωνές έσπευσε να δει τι έχει γίνει, αντίκρισε τον γιο της σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως πήγε στο χωριό, επειδή στην περιοχή δεν πιάνει κινητό, και ειδοποίησε τον Εθελοντικό Σύλλογο Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης και αυτοί με την σειρά τους ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ αλλά και την Λάρκο ώστε να σπεύσει στην περιοχή το ασθενοφόρο της.

Τόσο οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες, όσο και το ασθενοφόρο της Λάρκο και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στην περιοχή και μετέφεραν τον κο Μπακούτη στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασής του από κει τον μετέφεραν σε νοσκομείο της Αθήνας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άνδρας είχε χάσει πολύ αίμα.

Δυστυχώς ο κος Μπακούτης έχασε το πόδι του, όπως μας λένε οι τελευταίες πληροφορίες μας, για να μην χάσει τη ζωή του.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG
ksipnistere.blogspot.com

Σ.Δ: Από όσο είμαι σε θέση να ξέρω ο συνάδελφος είναι μέλος του Ταμείου αλληλοβοήθειας της ΠΟΣΠΥΔ το οποίο θα πρέπει ΑΜΕΣΑ μέσω το ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ του συναδέλφου να ενεργοποιηθεί ώστε να δοθεί στον συνάδελφο από την Εύβοια κάθε δυνατή οικονομική βοήθεια αλλά και ηθική στήριξη. Επίσης το σωματείου του να ενημερώσει τα σωματεία και εφόσον χρειάζεται αίμα θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!!
Περαστικά Συνάδελφε !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777