11 Ιουνίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Απάντηση σχετικά με το έγγραφο της ΠΟΣΠΥΔ με αρ. πρωτ. 199 στις 7-6-11

Εκεί που γραφείς ΡΕ ότι υλοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό η προεκλογική δέσμευση του Παπανδρέου για 5ετια κτλ, εσύ ΡΕ μετά 2 - 3 μέρες δε έβγαλες ανακοινώσεις με τους δικηγόρους μαζί ότι πάμε Άρειο Πάγο και ότι μη ξεχνάτε όλα οι δικηγόροι τα κάνανε και οι καθαρίστριες του ΟΠΑΠ και δε ξέρω ‘γω τι άλλο? Δηλαδή έχω νόμο αλλά πάνω από όλα οι δικηγόροι?????? Παίζει τίποτα μήπως και δε το ξέρουμε?
Μετά λες ΡΕ ότι η πολιτική ηγεσία δεσμεύτηκε μέχρι τις 15 Μαΐου να βγάλει τη προκήρυξη... ΡΕΕΕΕΕΕ εσύ δε ζήτησες να τελειώσει τέλος Ιουνίου? Εσύ ΡΕΕΕΕΕ δεν έβγαλες ένα έγγραφο στην «έγκυρη» σελίδα σου, που ούτε καν συγγνώμη δε ξέρει να ζητήσει επειδή δεν είναι έγκυρη τελικά, το όποιο είχε πίνακα με τα κονδύλια που έχουν εγκριθεί??????
Εσύ ΡΕΕΕΕ δε μας είπες 2 Μαΐου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία να πάμε να υπογράψουμε και όπως έγινε και τώρα λες ότι ο υπουργός δεν έχει υπογράψει τίποτα?????? ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ εσύ που είπες να υπογράψουμε 2 Μαΐου τι ερώτηση θέτεις αν δουλεύουμε από 2 Μαΐου η μεταγενέστερα?????
ΡΕΕΕΕΕΕ εσύ και ο άλλος ο μαυροφόρος, παινεύεστε για το 8μηνο????? Ποιο 8μηνο ΡΕΕΕΕΕ???? ΡΕΕΕΕΕΕΕ ενδιαφέρεστε για τους 1.700?????? Γιατί βολευτήκαν οι 3.500 και δε το ξέρω????? ΡΕΕΕΕΕΕΕ μετεωρολόγε τέλη Αύγουστου τι καιρό θα έχει? σχεδιάζω διακοπές.
ΡΕΕΕΕΕΕΕ γιατί γραφείς 3 φορές να πάμε στους βουλευτές??? Mια φορά φτάνει δεν είμαστε τόσο βλάκες αλλά και 103 να το γράψεις πιστεύεις θα δώσουμε βάση και θα πάμε?????
ΡΕΕΕΕΕΕ ποιος είναι άνεργος 6 μήνες? 8 μήνες εποχικός άρα 4 μήνες άνεργος αφού 8μηνο δουλεύω ή μήπως το 8μηνο είναι άπλα για να το λέμε?????
ΡΕΕΕΕΕ για ποιους μήνες φοβάσαι ότι δε θα πληρωθείς????? Έναν δουλέψαμε όλο κι όλο ή μήπως κάτι ξέρεις ή μήπως θα το χρησιμοποιήσεις μετά για να λες «μετά από ενέργειες της ποσπυδ πληρωθήκαμε» ?
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ποια πορεία? Επειδή είπαν ναι οι τσοπάνηδες θα κατέβουνε τα πρόβατα?????
Πάντως ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σου δίνω συγχαρητήρια αφού έκανες και την «Ανανεωτική Συνεργασία» να πει ναι στη πορεία ΕΥΓΕ ΣΟΥ.
Ελπίζω το τελευταίο να μη κοπεί από τον διαχειριστή του blog !!!

Αγανακτισμένος,
Αλέξανδρος.


Σ.Δ: ................................ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777