22 Ιουνίου 2011

Δασικά Συμβάντα σε εξέλιξη ανά την χώρα.

Δασικά Συμβάντα είναι σε εξέλιξη σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Χώρα.

* Δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το μεσημέρι σήμερα στην Αττική, σε δασικούς χώρους στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και στο Σκαραμαγκά. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος, ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και ισχυρή επίγεια δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος, αποτελούμενη από 12 υδροφόρα οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος.
* Στο Καμπάνι Κιλκίς πριν από 2 περίπου ώρες. Στην περιοχή εκτός από τα Δασικά Περιπολικά έσπευσαν και 3 ομάδες από το πεζοπόρο της 2ης ΕΜΑΚ.
* Σε εξέλιξη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε αγροτική έκταση στο 7ο χλμ. Λαμίας Καρπενησίου, κοντά στη γέφυρα του Σταυρού.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη 4 πυροσβεστικά οχήματα με 8 άνδρες, ενώ η Π.Υ. Λαμίας στέλνει και άλλες δυνάμεις.
* Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική εκταση στα Φάρσαλα Λάρισας αυτή την ώρα. Στο συμβάν σπέυδουν 1 ομάδα από το πεζοπόρο της Θεσσαλίας καθώς και τα τοπικά περιπολικά.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από το διαδίκτυο αλλά και απο συναδέλφους.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ότι ΔΕΝ έχουν πιστωθεί ακόμα ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ και το κυριότερο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ !!!

Οποιαδήποτε παράβαση που να αφορά τα παραπάνω να αναφέρετε στα σωματεία σας ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες - καταγγελίες !!!

ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ, στο συμβάν μην σκέφτεστε τίποτε άλλο ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ και ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΤΑ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777