08 Ιουνίου 2011

Διαρροή - βόμβα στο Reuters- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για την αξιολόγηση της Ελλάδας.

"Η χρηματοδοτική στρατηγική χρειάζεται να επανεξεταστεί"
Η έκθεση της του κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα υπογραμμίζει, σύμφωνα με το Reuters, ότι η 5η δόση ύψους 12 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα ενδέχεται να μην αποταμιευθεί αν δεν διορθωθεί η υποχρηματοδότηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της.
Στην έκθεση η τρόικα υποστηρίζει ότι η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με το ρίσκο να μην επιτύχει τους στόχους μειώσεις του ελλείμματος αν δεν υπάρξουν περαιτέρω μέτρα σταθεροποίησης και ότι η ύφεση που πλήττει τη χώρα φαίνεται πως είναι πιο παρατεταμένη και βαθύτερη από ό,τι αρχικά αναμενόταν.
«Η χρηματοδοτική στρατηγική χρειάζεται να επανεξεταστεί. Δεδομένης του ότι απέχει πολύ η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές δανεισμού το 2012, το πρόγραμμα προσαρμογής είναι σήμερα υποχρηματοδοτημένο», σημειώνεται στην έκθεση, σύμφωνα με το Ρόιτερς.
«Η επόμενη αποδέσμευση (της δόσης του δανείου προς την Ελλάδα) δεν μπορεί να λάβει χώρα έως ότου επιλυθεί το ζήτημα της υποχρηματοδότησης αυτής».
Η τρόικα ανέφερε ότι πρόκειται να συσταθεί σύντομα η υπηρεσία αποκρατικοποιήσεων στην οποία θα μπορούν να διορίζουν μέλη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης.

Διαβάστε περισσότερα στο thebest

Σ.Δ: ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ πάμε με τους ΓΥΠΕΣ που βάλαμε στην χώρα μας.
Όσο για εμάς, για την δική μας περίπτωση;
Εμείς ζητήσαμε ΠΑΡΑΤΑΣΗ 3 ΜΗΝΕΣ και φυσικά την πήραμε, ζώντας σε έναν δικό μας φανταστικό κόσμο χωρίς να κοιτάμε τι γίνετε τριγύρω μας, ότι τα οικονομικοπολιτικά δεδομένα αλλάζουν κάθε δευτερόλεπτο που περνά.
Εμείς εκεί το δικό μας βιολί...ΑΝΑΒΟΛΗ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ:

"Στις 23/03/2011 μετά από συνάντηση του Προέδρου της ΠΟΣΠΥΔ με την πολιτική και φυσική ηγεσία στο Νομισματοκοπείο Αθηνών, στις 23/03 συζητήθηκε εκ νέου η τοποθέτηση της ΠΟΣΠΥΔ να οριστεί ημερομηνία δικαιολογητικών της προκήρυξης το 2ο δεκαήμερο του Ιουνίου ώστε να συμμετέχουν στη προκήρυξη και όσοι τελειώνουν το σχολείο 2ης ευκαιρίας" Αρ. Πρωτ. 119/6-4-2011 έγγραφο ομοσπονδίας !!!

Ή μήπως τελικά έγινε αυτό που πολλοί ποθούσαν από την αρχή για το Κω....ρτο ;;;
Άντε και υπέγραψε λέμε ο Υπουργός που ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ με όλα αυτά που γίνονται, όλη αυτή η ταλαιπωρία που τραβάμε ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ;;; Σας αφήνω να απαντήσετε ο κάθε ένας μόνος του !!!!

ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ !!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν θα βγει ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΡΕ, να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ ;;;;

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777