10 Ιουλίου 2011

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ: Πυρκαγιές σε Φθιώτιδα, Βόρεια Εύβοια και Κερατέα...

Σε εξέλιξη στον Αγιόκαμπο στην Βόρεια Εύβοια, υπό έλεγχο στη Σπερχειάδα.

Μάχη με τις φλόγες, από γη και αέρα δίνουν στον Αγιόκαμπο της Εύβοιας οι δυνάμεις πυρόσβεσης για να καταφέρουν να περιορίσουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:25 σε αγροτοδασική έκταση και είναι σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα. Από το αεροδρόμιο της Λαμίας σηκώθηκαν τα 2 PZL, ενώ στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα με 18 πυροσβέστες.

Στις 13:50 εκδηλώθηκε πυρκαγιά και στη Σπερχειάδα, κοντά στον σκουπιδότοπο, η οποία όμως χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

ΠΗΓΗ: lamiareport
**********************************************************
Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρκαγιές στη θέση Μπαλντάς στην Κερατέα Αττικής και στην περιοχή Αγιος της Βόρειας Εύβοιας.

Στην Κερατέα η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύο εστίες σε διασική έκταση κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Επί τόπου επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Στη Βόρεια Εύβοια, όπου και πνέουν ισχυροί άνεμοι, στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Σ.Δ: Συνάδελφοι, ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ !!!!
Εχθές συνάδελφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από εισπνοή καπνού.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και μάλιστα που αφορά την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, τόσο οι συμβασιούχοι όσο και οι μόνιμοι συνάδελφοι.
Αν δεν σκέφτεστε τους εαυτούς σας σκεφτείτε τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ σας που θα περιμένουν να γυρίσετε σπίτι το βράδυ ΖΩΝΤΑΝΟΙ και ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !!!
ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ Μ.Α.Π. !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777