11 Αυγούστου 2011

Η ΔΗ.ΣΥ. για τις προσλήψεις των πυροσβεστών.

Ανακοίνωση αναφορικά με την προκήρυξη πρόσληψης των πυροσβεστών εξέδωσε η Δημοκρατική Συμμαχία υπογραμμίζοντας ότι πρέπει «να διορθωθούν οι αδικίες».
Όπως αναφέρει: «Την ανάγκη τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης πρόσληψης πυροσβεστών επισήμανε με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης. Σύμφωνα με την απόφαση υπ’αριθμ. 12077 του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία πρόσληψης Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος Β’ αρ. 1618/15-7-2011, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως ικανοί κατηγορίας Ι1 (Άρθρο 3, παρ.δ)».
Η Δημοκρατική Συμμαχία καταλήγει: «Για τον παραπάνω ο λόγο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η Κυβέρνηση αποκλείει τα άτομα κατηγορίας Ι2 από την προκήρυξη πρόσληψης Πυροσβεστών, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό πολλών ατόμων τα οποία έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως ικανοί κατηγορίας Ι2 (και στις περισσότερες περιπτώσεις για όχι σημαντικούς λόγους υγείας), καθώς επίσης και την εξέταση πιθανότητας τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης δεδομένου του ότι με τη συγκεκριμένη μορφή της «θίγει» πληθώρα υποψηφίων κατηγορίας Ι2 οι οποίοι αποκλείονται από αυτή».

...........ΣΗΜ ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΙΙΙ .......???
ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ << ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ >>

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ 1ΗΣ ΕΜΑΚ

Σ.Δ: Καλά θα κάνει η ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ να μην ανακατεύει τα πράγματα πολύ πολύ από εκεί κάτω, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΗ !!!
Όσον αφορά εμάς, όταν σκαλίζεις και βάζεις πράγματα (π.χ. πανα-ΓΙΩΤΑ) που δεν καλύπτονται απο τον νόμο τότε έχουμε αυτά τα θεματάκια.
Οπως σωστά λέει και ο φίλος από την 1η ΕΜΑΚ "ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ" αυτοί που έκοβαν και έραβαν μέχρι τελευταία στιγμή χωρίς να λογαριάζουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.
Αλλά από την άλλη μήπως σκοπίμως γίνονται όλα αυτά ώστε η "ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ & ΤΟ Κ@@@ΧΑΡΤΟ" όπως το έλεγαν, να σκάσουν στα χέρια μας;;;; ΠΟΤΕ άλλωστε δεν το ήθελαν !!!
Προσωπικά πιστεύω ότι η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ είναι η πρώτη μας φορά που είμαστε στην πηγή με απλωμένα χέρια, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ !!!
Οποιαδήποτε αλλαγή και καθυστέρηση θα είναι και το τέλος μας από το Π.Σ. !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777