09 Σεπτεμβρίου 2011

«Πυροσβεστική» παρέμβαση Παπουτσή για οικονομικά αιτήματα ενστόλων.

Ανακοίνωσε συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών για την συνέχιση της καταβολής των αποζημιώσεων για νυχτερινά και υπερωρίες.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17:25Μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη κινητοποίηση αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών στην Θεσσαλονίκη, σήμερα, Παρασκευή, το απόγευμα, χρήματα βρέθηκαν και το άμεσο οικονομικό τους αίτημα ικανοποιείται!

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε λίγο πριν από τις 5.00 ανακοίνωση για την αποζημίωση που λαμβάνει το ένστολο προσωπικό στα Σώματα Ασφαλείας για την νυχτερινή απασχόληση και την πέραν του πενθημέρου εργασία και με τα νέα δημοσιονομικά δεδομένα κινδύνευε ουσιαστικά να κοπεί.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά από συννενόηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη η σχετική αποζημίωση θα εξακολουθήσει να καταβάλλεται και στο μέλλον κανονικά, όπως μέχρι σήμερα.
Οι περικοπές και η υστέρηση των διαθέσιμων κονδυλίων, που είχαν οδηγήσει το προηγούμενο διάστημα καταρχάς σε αλλαγή του τρόπου καταβολής των σχετικών αποδοχών, είχαν προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες του προσωπικού των τριών σωμάτων, Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικής, και αναμενόταν να αποτελέσουν το κεντρικό αίτημα και της σημερινής κινητοποίησης στη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Σ.Δ: .......................

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777