21 Οκτωβρίου 2011

1 Νεκρός, 75 τραυματίες στον αγώνα ενάντια στην καταστροφή της Ελλάδας !!!

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Ελένη Ράικου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του 53χρονου οικοδόμου και έδωσε εντολή να μεταβεί στο νοσοκομείο ο εισαγγελέας κ. Ν.Γύζης για να διεξάγει έρευνα.

Ο εισαγγελέας μετέβη στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει καταθέσεις από τους γιατρούς που προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον 53χρονο διαδηλωτή.
Καταθέσεις θα ληφθούν επίσης από αστυνομικούς που ήταν παρόντες, από τυχόν αυτόπτες μάρτυρες και συγγενείς του θύματος.
Αναμένεται επίσης ότι θα ζητηθούν και τα βίντεο από την απευθείας μετάδοση τηλεοπτικών σταθμών με τα επεισόδια στο Σύνταγμα και φυσικά η έκθεση του ιατροδικαστή προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ

Σ.Δ: Αυτό που έγινε χτες στην Αθήνα με τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου να έχει ξεχυθεί στους δρόμους ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα, δεν έχει ξαναγίνει !!!
Κάποιους ενόχλησε λοιπόν και έβαλαν το παρακράτος σε πλήρη ανάπτυξη, σκότωσαν και τραυμάτισαν αλλά δεν λύγισαν ούτε θα λυγίσουν τον Ελληνικό Λαό. !!!
Να δώσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΑΝΕΡΓΟΥ οικοδόμου στο μπλοκ του ΠΑΜΕ που σκότωσαν τα τσογλάνια !!! Οφείλω να το πω και το λέω !!!
Μπράβο και στο ΠΑΜΕ που όσο ήταν στο Σύνταγμα έδειξε ότι η περιφρούρησή του μπορεί και ΟΛΗ την Αθήνα να προστατεύσει σε αντίθεση με τους 300 που δεν μπορούν να προστατέψουν ούτε μια κολόνα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ !!!
Και πάλι τα ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ στην οικογένεια του 53χρονου και τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777