14 Οκτωβρίου 2011

Ανασυγκρότηση Επιτροπής Πρόσληψης.

Πολλοί συνάδελφοι επικοινώνησαν μαζί μου τις τελευταίες μέρες για το θέμα αντικατάστασης του Ν.Σ.Κ τρομοκρατημένοι και με ερωτήματα "πονηρά" στο μυαλό για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Ποτέ μέχρι τώρα χωρίς να έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου δεν μιλώ για ένα θέμα που μπορεί να ερμηνευθεί απο τον καθένα διαφορετικά. Το έχετε διαπιστώσει άλλωστε τόσα χρόνια και γι αυτό εμπιστεύεστε για την έγκυρη ενημέρωσή σας το blog.
Τώρα λοιπόν που έχω ΕΓΚΥΡΗ και ΣΟΒΑΡΗ ενημέρωση επί του θέματος σας την παραθέτω για να δείτε ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ λόγος ανησυχίας.
Το θέμα της αντικατάστασης λοιπόν του Ν.Σ.Κ δεν είναι τόσο σοβαρό όσο προσπάθησαν να το αναδείξουν ορισμένοι στις αρχές του μήνα ουσιαστικά τρομοκρατώντας σας.
Όπως βλέπετε και στο έγγραφο, ο Ν.Σ.Κ. ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΙΤΉΣΕΩΝ οπότε, όπως προφανώς καταλαβαίνετε, ΠΟΤΕ δεν υπήρξε και θέμα.
Προσοχή λοιπόν στο τι ακούμε από εδώ και από εκεί.....
Όλα πάνε καλά. Συνεχίζεται κανονικά ο έλεγχος των αιτήσεων και δεν χρειάζεστε να δημιουργούνται θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό ας ασχοληθούν με την κοπτοραπτική.....

Εγγραφο Αντικατάστασης Ν.Σ.Κ

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777