18 Οκτωβρίου 2011

Συμμετοχή του Σωματείου μας στην ΕΝΣΤΟΛΗ διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το Σωματείο μας συμμετείχε για πρώτη φορά ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ εκπροσωπούμενο από μέλη του Δ.Σ. του.
Η οικονομική κατάσταση την Χώρα και η άσχημη οικονομική κατάσταση του κλάδο μας με μείωση στον πενιχρό μισθό μας έως και 100 € (συνάδελφοι πήραν 606 ευρώ), η ανάγκη αντίδρασης, έστω και αυτής της μικρής μας, καθώς και ότι ΑΚΟΜΑ είμαστε και εμείς ένστολο κομμάτι του Π.Σ., μας οδήγησε στην απόφαση συμμετοχής στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!
Από την Θεσσαλονίκη μαζί με τους μόνιμους συνάδελφους από την ΕΥΠΣΚ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από τους οποίους είχαμε μια ομολογουμένως ΑΨΟΓΗ και ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ συμπεριφορά μέχρι τους μόνιμους συναδέλφους στην Αθήνα. Από τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα της ΠΟΕΥΠΣ, τον Πρόεδρο και τον Ταμία της ΕΑΠΣ η συμπεριφορά και η αποδοχή της κίνησης μας ήταν πέραν του αναμενόμενου, ακόμα και από τους Αστυνομικούς !!!
Η συμμετοχή στην πορεία ήταν πάρα πολύ μεγάλη, με πυροσβέστες, αστυνομικούς, λιμενικούς να έχουν καταφθάσει από όλη την χώρα για να διαμαρτυρηθούν για τα απαράδεκτα οικονομικά μέτρα που έχουν απομύζηση τον μισθό μας.
Όπως είπε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ και μαζί του συμφώνησαν οι πάντες "ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ" !!!!
Οι βουλευτές που παραβρέθηκαν μόνο που δεν αποδοκιμάστηκαν, ο μόνος που έτυχε θερμή αποδοχής και υποδοχής ήταν ο πρωιν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κουρούμπλης.
Το βράδυ έξω από την Βουλή έγινε καθιστική διαμαρτυρία με κεριά και η συγκέντρωση τελείωσε με τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ !!!

Αυτό δε που μας εξέπληξε όλους ήταν ότι ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
Σιδερένιος Αρχηγέ κ. Μπονάτσο Παναγιώτη !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777