09 Νοεμβρίου 2011

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος κάποιοι επιτέλους ξύπνησαν - "ΞΕΚΟΥΝΗΣΑΝ" …

Στο συναδελφικό blog του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είδα το παρακάτω σχόλιο μετά από την αναδημοσίευση της ανάρτησή μου για τον συνάδελφο που τραυματίστηκε στον Κουβαρά Αττικής πριν από έναν μήνα.

Το σχόλιο λέει:
"*** ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: Συμφωνώ για μια ακόμη φορά με όλα τα παραπάνω, λυπάμαι ειλικρινά γιατί έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το θέμα από συναδελφικό blog και μετά κάποιοι να ξυπνήσουν και να πράξουν τα δέοντα… ξεχνώντας πως είναι θεσμικά υπεύθυνοι για όλους τους συναδέλφους πόσο δε άλλωστε όταν εν ώρα υπηρεσίας και καθήκοντος έχουμε ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό. Να ευχηθώ με την σειρά μου περαστικά στον συνάδελφο Μάριο!!!"

Έμαθα ότι μετά από την έκταση που πήρε το θέμα με την ανάρτηση στο blog κάποιοι από την ομοσπονδία και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, επισκέφθηκαν τον Μάριο σήμερα στο Νοσοκομείο.
Όπως φαίνεται κάποιους ταρακούνησε, έστω και τώρα, η όλη ανάδειξη του θέματος και επισκέφθηκαν τον συνάδελφο στο νοσοκομείο. Πάλι καλά !!!
Με λυπεί το γεγονός όμως ότι έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να κάνουμε τα αυτονόητα σαν ομοσπονδία.... ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ δηλ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΊΠΛΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΈΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΌΓΟ....
Και δεν είναι μόνο ο Μάριος ,ο οποίος βέβαια έχει την μεγαλύτερη ανάγκη να μας έχει πρώτα κοντά του, αλλά και άλλοι δυο συνάδελφοι που τραυματίστηκαν και κανείς δεν τους στάθηκε έστω με έναν καλό λόγο...
Μην ξεχνάμε τους συναδέλφους από το πεζοπόρο στην Κεφαλλονιάς που κανείς δεν τους πήρε ούτε ένα τηλέφωνο όταν είχαν τραυματιστεί, όπως μου ομολόγησαν και πόσα άλλα που μένουν "κρυφά"....

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ !!!
Το ευχάριστο είναι ότι κάποια σωματεία αλλά και μεμονωμένα συνάδελφοι ζήτησαν να βοηθήσουν τον ΜΑΡΙΟ και μου ζήτησαν τον αριθμ. λογαριασμού της τράπεζας.
Είναι στην διάθεσή σας με ένα απλό e-mail ή ένα τηλέφωνο !!!

Σήμερα πληρωθήκαμε οπότε όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει και πιστέψτε με κάποια στιγμή στην ζωή του όλο αυτό θα τους επιστραφεί διπλά και τρίδιπλα !!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777