23 Μαρτίου 2012

«Αίτηση Ακύρωσης» ΠΟΙΑΝΟΥ διαγωνισμού ;

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ σε τέτοιο επίπεδο με τους Π.Π.Υ. αλλά από το να στέλνω επιστολές στον εαυτό μου και να τις δημοσιεύω ως «επιστολή συναδέλφου» αλλά κυρίως μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί μου δόκιμοι και επιλαχόντες Π.Π.Υ αποφάσισα να γράψω κάτι που δεν περιμένω, δυστυχώς, να το καταλάβουν οι περισσότεροι αλλά νομίζω ότι πρέπει να ειπωθεί.

Τελευταία, κάποια δημοσιεύματα σε ανεπίσημα, χωρίς όνομα και αμφιβόλου προελεύσεως και σκοπού blog’s αλλά και από επίσημη ιστοσελίδα συνδικαλιστικού οργάνου ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ και ΟΧΙ Π.Π.Υ. (άσχετο για μερικούς το γεγονός ότι την διαχειρίζονται οι δεύτεροι) αναφέρουν σχόλια και δημοσιεύσεις του τύπου «Μερικοί συνάδελφοι επιλαχόντες, περίπου 100, έχουν προσφύγει με αίτηση ακύρωσης της προκήρυξης...»

«Να θεωρήσει την πρόσληψη όσων διαγραφούν και όσων τίθενται εκτός πρόσληψιμης θέσης ως αυτοδικαίως άκυρη.
Να μας συμπεριλάβει στον πίνακα αυτόν σε προσλήψιμη θέση και να μας καλέσει για πρόσληψη ως Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης»

Αυτό γράφει στην κατακλείδα της η αίτηση μας και όπως διαβάζετε είναι σαφές ότι ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΜΕ ΩΣ Π.Π.Υ. όχι να ακυρώσουμε !!!
Αν ζητούσαμε,
όπως λένε ορισμένοι κακόβουλοι, την ακύρωση της προκήρυξης δεν είναι οξύμωρο να ζητάμε ταυτόχρονα να προσληφθούμε και ως Π.Π.Υ ;;;;
Μόνος ένας ζαντός, όπως λέμε εμείς οι Πόντιοι θα έκανε κάτι τέτοιο.

Και ρωτάω τώρα εγώ, ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ;
* Αυτού που έχει τελειώσει εδώ και μήνες και οι συνάδελφοι είναι δόκιμοι ή μήπως ακύρωση του διαγωνισμού της EUROVISION που είναι και ο μοναδικός που τρέχει αυτή την στιγμή ;;;
* Αυτού του διαγωνισμού που ζητάμε να συμπεριληφθούμε και εμείς ως Π.Π.Υ μέσω δικαστηρίου, δηλαδή καθ όλα νόμιμά και λέγετε ΑΚΥΡΩΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ και ΟΧΙ αίτηση ακύρωσης διαγωνισμού;;;

Αυτόν το διαγωνισμό θέλουμε να ακυρώσουμε;;;;
Ας είμαστε λίγο σοβαροί επιτέλους και ας σταματήσουν ορισμένοι κακοήθεις τα ψεύδη και τις συκοφαντίες με σκοπό να στρέψουν συναδέλφους εναντίων συναδέλφων και να αποπροσανατολίσουν από τα τόσα λάθη του κοντινού παρελθόντος που τα πληρώνουμε όλοι μα. !!!
Μπήκε στην φάκα το τυρί και το τσίμπησαν τα ποντικάκια, φτάνει πια !!!
ΖΗΤΑΜΕ με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο να τηρηθεί η νομιμότητα και τίποτε άλλο !!!

Τέλος μια θερμή παράκληση προς τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και όχι μόνο.
Αρχηγέ εμείς οι επιλαχόντες Π.Π.Υ καθημερινά είμαστε δέκτες , λόγο απαράδεκτων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο που μας στοχοποιούν είτε ως «επιστολές συναδέλφων», είτε ως σχόλια σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέσω ομάδων που φέρουν το όνομα της ειδικότητας Π.Π.Υ, , μηνυμάτων,
πολλές φορές ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΩΝ, ακόμα και για την ζωή μας από «ΔΟΚΙΜΟΥΣ Π.Π.Υ» προκαλώντας με ψεύδη και τους υπόλοιπους συναδέλφους ώστε την αντιπυρική περίοδο να μας δημιουργήσουν πρόβλημα ως συμβασιούχους πυροσβέστες. Και αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα.
Όπως καταλαβαίνετε κάποιοι έντεχνα προσπαθούν, για δικούς τους λόγους, να πυροδοτήσουν την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα και μάλιστα ακόμα περισσότερο τώρα που αρχίζει η αντιπυρική περίοδο βάζοντας σε κίνδυνο την εργασιακή ειρήνη στο Σώμα και φέρνοντας αντιμέτωπους συναδέλφους.
ΖΗΤΑΜΕ να παρέμβετε, και θα το έχετε και επίσημα αυτό, ώστε να σταματήσει αυτή η χυδαία επίθεση που δεχόμαστε επειδή ζητάμε το αυτονόητο, ΕΡΓΑΣΙΑ !!!

Πάρτε τα μέτρα σας Αρχηγέ, ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, για να αποφύγουμε τα χειρότερα !!!
Εμείς τα έχουμε πάρει προς κάθε κατεύθυνση.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777