26 Μαρτίου 2012

Τροποποιητική - Διευκρινιστική από το Α.Π.Σ.

Με 2 τροποποιητικές και μια διαγραφή ξεκίνησε την εβδομάδα το Α.Π.Σ.

Η μία τροποποιητική, είναι αυτή που σας παραθέτω παρακάτω, αναφέρετε προφανώς στους λόγους που μέχρι τώρα έχουν γίνει οι διαγραφές.
Στις μέχρι τώρα δ/γές διαγραφής, όπως πολλοί θα διαπιστώσατε, ΔΕΝ αναφερόταν ο λόγος αυτής και "δικαιολογούνταν" αυτή με την φράση:
"Διαγράφουμε τους κάτωθι προσληφθέντες Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης από το κυρωμένο πίνακα προσληφθέντων........λόγω στέρησης ενός προσόντος εκ των απαιτουμένων για την πρόσληψη τους".

Με την τροποποιητική αυτή σήμερα του Α.Π.Σ, που κανονικά κατ' εμέ θα έπρεπε να λέγετε ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ, πλέον ξέρουμε για ποιόν λόγο γίνονται οι διαγραφές κάθε φορά.
Όπως βλέπετε παρακάτω, δίπλα σας γράφω σε ποιους, ιδιώτες & εποχικούς, αναφέρετε η κάθε δ/γη και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε αν ανατρέξετε στις μέχρι τώρα δ/γές που έχουν αναρτηθεί στο Fireservice
Τροποποιητική - Διευκρινιστική δ/γη του Α.Π.Σ
Τέλος δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός των "Τροποποιητικών - Διορθωτικών" δ/γων που αρχίσαμε πάλι να βλέπουμε.
Αυτό είναι ψυχοφθόρο και για τους δόκιμους Π.Π.Υ αφού όσοι έχουν τα προσόντα ξαφνικά βλέπουν την μία μέρα να τους "διαγράφουν" και την άλλη μέρα να τους "επαναφέρουν", δείγμα ότι ίσως να μην γίνεται προσεγμένη δουλειά - έλεγχος, αλλά και για τους επιλαχόντες που έχουν χάσει πλέον την σειρά τους στον πίνακα με αυτό το, περίεργο ομολογουμένως, "μπες - βγες" !!!

Θέλω να πιστεύω ότι είναι η τελευταία "διόρθωση" που βλέπουμε και ότι πριν βγει μια δ/γη που αποπέμπει δόκιμο Π.Π.Υ. θα έχει ελεγχθεί πρώτα πολύ καλά.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777