27 Μαΐου 2012

ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ στο blog της Θεσσαλίας για την δικηγορική αμοιβή των Πυροσβεστών 5ετούς Υποχρέωσης.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Σ.ΠΥ..Δ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΠΕΡΠΑΤΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Το κάτωθι mail είναι αντίγραφο που έστειλα στον κ. Νικολουτσόπουλο Χρήστο Δικηγόρου Αθηνών και ενημέρωσα επίσης και τον κ. Περπατάρη Δημήτριο.

Παρακαλώ να μου απαντήσετε γιατί πήρατε θετική θέση σαν Ομοσπονδία, ενώ η σύναψη του ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΥ είναι ατομική του καθένα από εμάς.

Παρακάτω είναι το mail.

Α) Όπως σας ενημέρωσα και τηλεφωνικώς στις 24/05/2012, επιθυμώ να μου αποστείλετε έγγραφο-υπ. Δήλωση ότι τα χρήματα που διεκδικείτε (250ευρω+φ.π.α.) για την αμοιβή σας από το ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ με του υπογράφοντες Δικηγόρους Αθηνών Χρήστο Διον. Νικολουτσόπουλο και Δημήτριο Σ. Περπατάρη, δεν θα διεκδικηθούν ξανά από το δεύτερο (κ. Περπατάρη) λόγο αποχώρησής του.

Β) Άρθρο15 ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 3938 31 Μαρτίου 2011
Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης
1. Στο Πυροσβεστικό Σώμα συνιστάται ιδιαίτερη κατηγορία προσωπικού, με την ονομασία «Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης», οι οποίοι καταλαμβάνουν επί θητεία οργανικές θέσεις. Συνιστώνται4.000 οργανικές επί θητεία θέσεις πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης με αντίστοιχη μείωση οργανικών θέσεων μονίμων πυροσβεστών. Ο αριθμός των οργανικών θέσεων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης μπορεί να αυξάνεται ή να μειώνεται με προεδρικό διάταγμα που, προτείνεται από τους Υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη.
2. Ως Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης προσλαμβάνονται με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου για πενταετή θητεία, η οποία μπορεί να ανανεώνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος, Έλληνες πολίτες, με σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια),

Βάσει του πιο πάνω Φ.Ε.Κ. η εργασιακή μου τακτοποίηση δεν είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου όπως εσείς επικαλείστε με το ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ, αλλά δημοσίου δικαίου ορισμένου Χρόνου.
Παρακαλώ να μου απαντήσετε εγγράφως άμεσα.

Υ.Γ.Το παρόν θα κοινοποιηθεί προς κάθε ενδιαφερόμενο.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΦΟΥΡΚΑΣ
ΠΥΡ/ΣΤΗΣ ΠΕΝ/ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Υ.Γ. ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το συναδελφικό blog ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777