24 Μαΐου 2012

"Πράσινο φως" για τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού στους Δήμους.

Ξεμπλοκάρουν, σύμφωνα με την ΚΕΔΕ, οι διαδικασίες για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού στους δήμους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτες ανάγκες σε δημοτικές υπηρεσίες λόγω της θερινής περιόδου, μετά από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθεί αύριο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αυτό προέκυψε κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης και διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Ασκούνη.
Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο συζήτησης τα επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι λόγω της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου που διανύει η χώρα.

ΠΗΓΗ: Madata

Σ.Δ: Οι προσλήψεις των ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ που έπρεπε να είχαν "ξεμπλοκάρει" από τα μέσα, το αργότερο, ΑΠΡΙΛΙΟΥ ακόμα παραμένουν "κλειδωμένες" και όπως έγραψα στην προηγούμενη δημοσίευση αυτό οφείλετε στην ολιγωρία που υπέδειξαν Υπουργείο και Αρχηγείο από τον Μάρτιο !!!!
Οι δήμοι σε χρόνο DT "ξεμπλόκαραν" τις δικές τους "ανάγκες".... ΕΜΕΙΣ ;;;;
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι αυτό που μας είπε σήμερα το ΣτΕ για συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής από Δευτέρα, αυτή τη φορά να ισχύσει !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777