31 Μαΐου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το blog Θεσσαλίας.

1. Οι Συνάδελφοι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες να είναι σε αναμονή της πρόσληψης τους, στις 29/5 υπόγραψε το λογιστήριο του κράτους και αναμένετε αύριο 31/5 να υπογράψει και το Σ.Τ.Ε.
Ενημερωθήκαμε από υπηρεσιακούς παράγοντες πως το Α.Π.Σ. θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε η πρόσληψη να πραγματοποιηθεί 1/6.
Όσοι συνάδελφοι μπορούν ας πάνε να πάρουνε την γνωστή ιατρική βεβαίωση αν και πιστεύουμε πως θα δοθεί χρόνος για να προλάβουν όλοι (ταξίδι στο εξωτερικό δουλειά κ.α.)
Αναμένουμε φυσικά και την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των Συμβασιούχων Πυροσβεστών για τα αποτελέσματα της πορείας.
Εμείς να συγχαρούμε όλους όσους συμμετείχαν στην πορεία αν και το σύνθημα ( όλα κερδίζονται στον δρόμο ) τα λέει όλα, μπράβο σε όλους.

2. Στις 29/5 υπογράφτηκαν επίσης και τα νυχτερινά εκτός έδρας και εργασία εξαιρέσιμων και αναμενουμενουμε την υπογραφή από το Α.Π.Σ. ώστε να εργαστούν τουλάχιστο οι Πενταετείς Πυροσβέστες στα προαναφερόμενα από το μήνα Ιούνιο.

3. Αναμένουμε να δούμε εάν στο μισθό του Μαΐου που πληρώνετε στις 10 Ιουνίου μας καταβληθεί το εκλογικό επίδομα που να σημειωθεί δεν μπήκε στους Μόνιμους Συναδέλφους μας που πληρώθηκαν στις 27/5 θα μας καταβληθεί καθώς επίσης και του επιδόματος των Οδηγών βάση νόμου.

4. Τα ωράρια εργασίας είναι αυτά του μονίμου προσωπικού βάση διαταγής και όπου υπάρχουν παρακλήσεις ενημερώστε μας μέσου e mail.
Παρακλήσεις βάση διαταγής από το Α.Π.Σ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

5. Έχει σταλθεί έγγραφο το οποίο ζήτα να εξεταστούν τα δικαιολογητικά 240 περίπου επιλαχόντων ώστε εάν είναι δυνατό να προσληφθούν μέσα στο καλοκαίρι μετά την αποφοίτηση των πολιτων από τις σχολές Πενταετών Πυροσβεστών.
Το νούμερο δεν είναι ακριβές γιατί θα υπάρξει και κλήρωση.

6. Αν και η έγκριση που θα δώσει το Σ.ΤΕ. θα είναι 1906 άτομα στην πραγματικότητα αυτά δεν θα ξεπεράσουν τα 1500 για λόγους παραίτησης είτε αποχώρησης είτε κατέθεσαν ψευδή δήλωση από ποινικά κ.α. στον διαγωνισμό.

7. Πολλοί συνάδελφοι μας ρωτούν μέσου e mail τι να κάνουν με την υπόθεση της δικηγορικής αμοιβής. Μάλιστα κάποιοι μας στέλνουν και τα έγγραφα που έχουν υπογράψει.
Συνάδελφοι να ρωτήσετε στην ΠΟΣΠΥΔ, στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο η στο δικηγόρο σας εμείς δικηγορικό γραφείο δεν είμαστε αλλά από ότι βλέπουμε δεν έχετε και όλοι τα ίδια ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ.

8. Αναμένετε αν όχι αύριο τις προσεχείς ημέρες ότι τα νυχτερινά θα είναι περίπου 90 ώρες καθώς και οι εξαιρέσιμες οι υπερωρίες γύρο στις 10 ώρες και περίπου 35 εκτός έδρας. Επίσης μην ξεχνάτε ότι ανήκετε πλέων στον ΚΕΥΠΣ ως Πενταετής Πυροσβέστες με ότι αυτό συνεπάγετε.


ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ .
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ .
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!!!

Αναδημοσίευση από το blog ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σ.Δ: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχει ένα μικρό θέμα από το ΣτΕ που αφορά τους μήνες εργασίας και το οποίο όμως αναμένετε να ξεπεραστεί ΑΜΕΣΑ αφού ήδη έχουν δοθεί οι απαραίτητες διευκρινήσεις.
Σε περίπτωση που δεν εκδοθεί σήμερα η δ/γη θα εκδοθεί αύριο, όπως άλλωστε έχει γίνει πολλές φορές τόσα χρόνια να βγαίνει δηλ. την ημέρα της πρόσληψης.
Από το ΑΠΣ όλα είναι έτοιμα και απλά αναμένετε το "πράσινο φως" για να βγει η δ/γη.
Σε πολλά μέρη της χώρας οι υπηρεσίες ενημερώνουν τους συναδέλφους για την ιατρική βεβαίωση. Καλό είναι σήμερα όποιος μπορεί να πάρει την βεβαίωση ενώ θεωρώ, όπως πολύ σωστά γράφει και ο συνάδελφος από Θεσσαλία, ότι θα δοθεί μια μικρή παράταση.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777