07 Ιουνίου 2012

Συνεδρίασε το ΣτΕ για μια ακόμη φορά για τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες. (βίντεο)

Συνεδρίασε σήμερα το Συμβούλιο της Επικρατείας για την πρόσληψη ή μη "επιπλέον" 406 Συμβασιούχων Πυροσβεστών.
Δυστυχώς την απόφαση την κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό και θα την ανακοινώσουν αύριο με την καθαρογραφή του παρατείνοντας έτσι την αγωνία 1906 Συμβασιούχων Πυροσβεστών που σε περίπτωση μη αποδοχής του αιτήματος είναι επί ξύλου κρεμάμενοι όλοι αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ !!!!
Ο Συνάδελφος Μιχάλης Δρόσος συνεχίζει για δεύτερη ημέρα την ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ έξω από το Υπουργείο "Προστασίας" του Πολίτη διαμαρτυρόμενος με αυτόν το τρόπο για την μη πρόσληψη των 1.906 Συμβασιούχων Πυροσβεστών.
Σήμερα ως ένδειξη συμπαράστασης, εκτός από συναδέλφους από την υπηρεσία του που είναι συνεχώς δίπλα του, τον επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ κ. Σταμούλης καθώς και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Σωμάτων Ασφαλείας κ. Μαυρόπουλος.

Υ.Γ: Ο Μιχάλης με ενημέρωσε και με διαβεβαίωσε πρίν από λίγο ότι, παρά την αντίθετη ενημέρωση που είχα, κανένας συνδικαλιστής από κανέναν χώρο δεν απαγόρευσε να τραβηχτεί βίντεο αλλά αυτό γινόταν κατά της διάρκεια της πορείας και όχι όταν άρχισε ο συνάδελφος την διαμαρτυρία.
Δεν πιστεύω να έχει κανένας καμία "μύγα" ; Αν την έχει παρακαλώ να την αφήσει όπως επίσει να αφήσει ήσυχο και τον συνάδελφο που ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777