20 Ιουνίου 2012

ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!! Νεκρός Πυροσβέστης σε Πυρκαγιά στην Ελευσίνα.

Ένας 28χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι στην Ελευσίνα και απείλησε την 112 Πτέρυγα Μάχης.

Η 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα απειλήθηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην λεωφόρο ΝΑΤΟ νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Αμέσως έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που κατάφεραν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης παίρνουν μέρος 7 πυροσβεστικά αεροσκάφη, η βάση των οποίων βρίσκεται εντός της Πτέρυγας Μάχης, καθώς και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Άλλοι τρεις πυροσβέστες νοσηλευόνται με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις ίδιες εγκαταστάσεις εδρεύει και η Μοίρα Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων.

ΠΗΓΗ:MegaGegonota
********************************************
Ένας νεκρός πυροσβέστης 28 ετών είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της πυρκαγιάς που μένεται στον Ασπρόπυργο. Ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Θριάσιο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στην Πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός καθώς η πυρκαγιά στην περιοχή του Ασπροπύργου εξαπλώνεται συνεχώς και σε διάσπαρτα μέτωπα με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.
Η φωτιά κατακαίει χαμηλή βλάστηση κοντά σε σπίτια, αποθήκες με ευφλεκτα υλικά και πλησιάζει επικίνδυνα το στρατιωτικό στρατόπεδο της Ελευσίνας. Η πυρκαγιά άρχισε το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μελίσσια Ασπροπύργου Αττικής και γρήγορα επεκτάθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά κρίνεται αυξημένης επικινδυνότητας λόγω και των ισχυρών ανέμων.
Αυτη τη στιγμή επιχειρούν 40 οχήματα με 80 πυροσβέστες, 77 άτομα πεζοπόρο τμήμα, επτά υδροφόρες του δήμου ενώ από αέρος συνδράμουν επτά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

ΠΗΓΗ: Νewpost

7: 30 : Ο πυροσβέστης Χρήστος Χαϊδάς, 28 ετών, έχασε τη ζωή του.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως τον είδαν να αισθάνεται δυσφορία, με τις πρώτες πληροφορίες να τον θέλουν νεκρό από αναπνευστικά προβλήματα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, που εκτελούσε χρέη οδηγού του περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο στις 15.30, όπου έγινε -σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου- προσπάθεια ανάνηψης, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ωστόσο, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία διαρρέει ότι ο θάνατός του μπορεί να προήλθε από ανεύρυσμα.

ΠΗΓΗ:ΕΓΕΣΙΣ

Σ.Δ: ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ 2007 !!!!!!

ΝΕΟΣ ΠΕΡΑΣΕΣ
ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ....
ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777