16 Αυγούστου 2012

Απάντηση Δικηγορικού Γραφείου σε Εξώδικο.

Απάντηση Δικηγορικού Γραφείου σε Εξώδικο !!!!
Σχόλιο διαχειριστή: Την Εξώδικη απάντηση του δικηγορικού γραφείου μου την απέστειλε συνάδελφος και μου ζήτησε να την δημοσιεύσω.

Αναδημοσίευση από το συναδελφικό blog ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σ.Δ: Φυσικά και δεν θα σχολιάσω την εξώδικο - απάντηση του δικηγορικού γραφείου ωστόσο ΠΡΕΠΕΙ να μείνω σε μια παράγραφο και μόνο που επιβεβαιώνει τις υποψίες των επιλαχόντων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης και αφορά την κατάθεση υπομνήματος στο Ν.Σ.Κ απο το δικηγορικό γραφείο εκ μέρους της "ΠΟΣΠΥΔ" - "προεδρείου" !
Επιβεβαιώθηκαν τα όσα γνωρίζαμε λοιπόν ότι ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα (900 επιλαχόντων), γιατί εδώ και 10 χρόνια δίνουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ συνδρομές, η "ομοσπονδίας μας" κινήθηκε εναντίων μας ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ !!!
Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους όμως ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ κατά μεγάλη πλειοψηφία, με την γνωμοδότηση που ξέρουμε όλοι και που αναμένετε να υπογραφεί από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης σύντομα !!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι γράφει στην ίδια παράγραφο με τα "Ι", αναφέρετε σε
ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ,
κάτι που υποστήριζα από την αρχή ότι θα γίνόταν και να προσεχθεί το θέμα αυτό, αλλά όλοι είχατε "πεισθεί" ότι "δεν θα γίνουν" αλλά και κάτι καινούργιο...
"ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ" ....
αλήθεια τι θέλει να πεί με αυτό ο ποιητής; !!!!!!!!!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας !


Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777