21 Σεπτεμβρίου 2012

Κινητοποίηση ενστόλων..... συνέχεια !!!

Με περιορισμένη χρήση χημικών αντιμετωπίστηκαν οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών των πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. 
Οι πρόεδροι, που προσπάθησαν να συναντήσουν, όπως ανέφεραν, τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, κατά τη συνάντησή του με τους Ε. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, έφτασαν στην Ηρώδου Αττικού, όπου και τους σταμάτησαν άνδρες των ΜΑΤ. Προσπαθώντας να περάσουν την αστυνομική δύναμη, τα ΜΑΤ έριξαν χημικά στους διαμαρτυρόμενους. Τελικά, σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των Ομοσπονδιών, συναντήθηκαν με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού και του επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Ο τελευταίος δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά την ερχόμενη Τρίτη. Πυροσβέστες, λιμενικοί και αστυνομικοί αναμένεται να συνεδριάσουν σύντομα για να πραγματοποιήσουν νέα πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία την ερχόμενη βδομάδα. 
Στην ανακοίνωση των Ομοσπονδιών υπογραμμίζεται: «Κατανοούμε την τακτική που επιφυλάσσουν στο συνδικαλιστικό κίνημα όσοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι με την κρατική καταστολή θα σβήσουν τη φλόγα της αγανάκτησης και της οργής που προκαλούν τα μνημόνια σε όλο το λαό μας. Τους προειδοποιούμε και με αφορμή το σημερινό κρούσμα κρατικής αυθαιρεσίας, να μην αποτολμήσουν να χρησιμοποιήσουν πάση θυσία τον ένστολο για να νομιμοποιήσουν υπό τη δαμόκλειο σπάθη των τροϊκανών μια οικονομική πολιτική που σκοτώνει τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο». 

Διαβάστε περισσότερα στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777