22 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη της Ηγεσίας του Π.Σ. στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επίσκεψη σε ένα από τα σπίτια φιλοξενίας του εθελοντικού οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Μαρούσι, πραγματοποίησε στις 21/12/2012 η ηγεσία του Π.Σ., συνοδευόμενη και από τη Μουσική Μπάντα του Π.Σ. 
 Ο Αρχηγός του ΠΣ Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Γεωργακόπουλος επέδωσε στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, οικονομική βοήθεια για την ενίσχυση του έργου τους, ενώ η Μουσική Μπάντα του Π.Σ. παιάνισε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια για την ψυχαγωγία των παιδιών. 
Η ηγεσία του Π.Σ. ξεναγήθηκε στους χώρους φιλοξενίας του Οργανισμού, ενώ αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά που φιλοξενούνταν εκεί. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος. «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. 
Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.

ΠΗΓΗ: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777