13 Φεβρουαρίου 2013

Ο άστατος καιρός σε όλη την χώρα έφερε σοβαρά προβλήματα.

Οι ουρανοί άνοιξαν για τα καλά και η μέρα έγινε νύχτα στην Αττική.
Σε πολλές περιοχές της Αττικής βρέχει καταρρακτωδώς ενώ στην Κηφισιά, αλλά και σε άλλες περιοχές,  έριξε ακόμα και χαλάζι.
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων, και η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους
Μετ' εμποδίων γίνονται οι μετακινήσεις στους δρόμους της Αθήνας λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Κλειστή είναι η οδός Πειραιώς από από το ύψος της Χαμοστέρνας έως την Π. Ράλλη λόγω πλημμυρών.
Απαγορευτικό για τα ιπτάμενα δελφίνια στον Αργοσαρωνικό
Λόγω των ισχυρών ανέμων απαγορεύτηκε ο απόπλους των ιπτάμενων δελφινιών για Αργοσαρωνικό από τον Πειραιά. . Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια με ανοικτού τύπου πλοία, στην πορθμιακή γραμμή Πρίνου- Θάσου- Καβάλας.

Χαλάζι και καταρρακτώδης βροχή από το πρωί και στη Θεσσαλονίκη.
Και στη Θεσσαλονίκη όμως, πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Η βροχή και το χαλάζι που πέφτει από το πρωί έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

ΠΗΓΗ: STAR.GR
Η πηγή του βίντεο είναι το Newsbeast 


Βόρεια Ελλάδα: Κρύο, καταιγίδες και χιόνια την Πέμπτη
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έχουν πλήξει από το πρωί της Τετάρτης την Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας. αναμένεται να χιονίσει.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές, κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Την Παρασκευή τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777