29 Μαρτίου 2013

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ.

Αθήνα, 27/03/2013
Αρ. Πρωτ.: 110

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι στην σημερινή μας εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από την κατεδάφιση του κράτους πρόνοιας και των δομών που στηρίζουν τους κοινωνικά αδύναμους αλλά και τις ειδικότερες κατηγορίες συμπολιτών μας όπως τα παιδιά, τα αθώα θύματα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας, πρωτοβουλίες όπως αυτή του συναδέλφου μας Στάϊου Ιορδάνη, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Κεντρικής Μακεδονίας, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και αποδεικνύουν το μεγαλείο της ανθρώπινης αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, που ευτυχώς υπάρχει ακόμα και αποτελεί το αντιστάθμισμα στα φαινόμενα σήψης της κοινωνίας μας.

Ο συνάδελφός μας ξεκίνησε στις 24-03-2013 από την γερμανική πόλη Rostock της Βαλτικής θάλασσας με το ποδήλατό του για την ποδηλατική διάσχιση όλων των χωρών της Ευρώπης με τελική κατάληξη τον Σταυρό Θεσσαλονίκης, διασχίζοντας απόσταση 2.500 χιλιομέτρων και μεταφέροντας το μήνυμα «Το χαμόγελο του παιδιού»! 
Αποκλειστικός του σκοπός η ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού «Χαμόγελο του παιδιού». Αρνούμενος κάθε οικονομική στήριξη από οποιονδήποτε, ζήτησε μόνο την στήριξη του οργανισμού με ένα SMS στο 54020 (χρέωση 2,46 ανά SMS) γράφοντας την λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO. 
Η ενέργειά του αυτή μόνο αξιέπαινη μπορεί να χαρακτηριστεί και δεν μπορεί παρά να τύχει της στήριξης όλων μας, που με την αποστολή ενός μηνύματος μπορούμε να βοηθήσουμε έστω και με τον ελάχιστο αυτό τρόπο τα παιδιά του οργανισμού που βιώνουν την οικογενειακή εγκατάλειψη και τις συνέπειες της. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την αξιοθαύμαστη αυτή ενέργεια με την απλή αποστολή ενός μηνύματος, για να χαρίσουμε λίγο χαμόγελο στα παιδιά αυτά, που το έχουν τόσο ανάγκη!

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιαννούλης Δημήτριος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθάνατος Νικόλαος

Σ.Δ: Ένα μήνυμα δεν είναι τίποτα συνάδελφοι μπορούμε να το στείλουμε όλοι μας !
Καλή Δύναμη στο Συνάδελφο που ξεκίνησε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια !
Μπορείτε να παρακολουθείτε στην πορεία του συναδέλφου από το facebook πατώντας ΕΔΩ. 

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777