29 Μαρτίου 2013

Κοροϊδίας το ανάγνωσμα συνέχεια....."Να κάνει η μάνα" !!!

Συνάδελφοι,
για λίγο κρατάει η χαρά με αυτούς που μπλέξαμε !!! 
Και για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ σας παραθέτω απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου (βλ.εδώ) της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Διακάκη Μαρίας η οποία και κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση (βλ. εδώ) προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης:

Δελτίο Τύπου: "Στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης με θέμα «Πρόσληψη των επιτυχόντων επτακοσίων είκοσι πέντε Δόκιμων Πυροσβεστών» η οποία κατατέθηκε την Τρίτη 26/3/2013 και συζητήθηκε την Παρασκευή 29/3/2013 ο κ Δένδιας απέφυγε να απαντήσει ουσιαστικά στην ερώτηση και τεχνηέντως όρισε υπεύθυνο για τα θέματα του Πυροσβεστικού Σώματος τον κ. Μανιτάκη. 
Απάντησε σαν να μην γνώριζε τις απαντήσεις του κ. Μανιτάκη στις οποίες αποκλείεται η πρόσληψη των 725 Δοκίμων Πυροσβεστών λόγω μνημονιακών δεσμεύσεων......"

Διαβάζοντας τώρα την απάντηση που έδωσε πάλι σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τους Επιλαχόντες Π.Π.Υ (βλ. εδώ) πριν από λίγες μέρες ο ίδιος Υπουργός, αναφέρει αυτολεξεί "...λαμβάνοντας υπόψη και τη μη ύπαρξη δυνατότητας εισαγωγής ιδιωτών στην Πυροσβεστική Ακαδημία κατά τα ακαδημαϊκά έτη...". 
Γνώριζε δηλαδή αυτό που αναφέρει το δελτίο τύπου της βουλευτού 5 μέρες αργότερα ότι δηλ. ο κ. Μανιτάκης απέκλεισε την πρόσληψη των 725 λόγω μνημονίου, εν τούτης της απάντησε ότι έκανε αίτημα για το θέμα αυτό στο Διοικητικής Μεταρρύμισης !!!!! ;;;;;

Και στην περίπτωση των Επιλαχόντων Π.Π.Υ αναφέρει επίσης ότι και αυτή την υπόθεση την έστειλε στον Υπουργό Δ.Μ. κ Μανιτάκη και μάλιστα χαρήκαμε γιατί αυτή είναι η διαδικασία, αλλά μετά την σημερινή εξέλιξη με τους 725 διαπιστώνουμε ότι δυστυχώς οι Επιλαχόντες Π.Π.Υ για μια ακόμη φορά ζουν το "νίπτω τας χείρας μου" του Πόντιου Πιλάτου που πλέον ο Υπουργός  ξέρεις πολύ καλά να παίζει τον ρόλο αυτό !
Αλλά το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος......
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο Κ. ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ Π.Π.Υ ΔΕΝ ΤΗΝ ΉΞΕΡΕ ΤΟ.... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ !!!!!!!
Και αυτό είναι "καρατσεκαρισμένο" όπως θα έλεγε και η Μαλβίνα !!!

Τι μπορεί όμως να συμβαίνει;

Ή δεν υπάρχει καμία κοινή κατεύθυνση μέσα στο Υπουργείο και ο καθένας κάνει και γράφει ότι θέλει !
Ή ο Υπουργός λόγω και της Σαρακοστής, ετοιμάζετε για τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου καλύτερα από κάθε άλλη φορά !
Ή κάποιος θέλει να εκθέσει τον κ. Δένδια και μάλιστα... πάρα πολύ  !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777