08 Απριλίου 2013

1 προς 1 η αντικατάσταση όσων παρανόμως προσελήφθησαν στο Δημόσιο !

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από Αξιωματούχους του Υπουργείο Οικονομικών και πολλοί τις ακούσαμε στις μεσημεριανές ειδήσεις αλλά και διαβάσαμε στο διαδίκτυο η αντικατάσταση όσων βρεθούν ότι προσελήφθησαν με πλαστά έγγραφα αλλά βρέθηκαν και επίορκοι, θα γίνει από όσους έμειναν έξω παράτυπα και θα είναι 1 προς 1!

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ON LINE.

"Για το θέμα των απολύσεων –όχι μόνο των 1.000 επιόρκων αλλά και χιλιάδων ακόμα που τυχόν κριθούν «ανεπαρκείς»- θα καλυφθούν με ισάριθμες προσλήψεις νέων και προσοντούχων μέσω ΑΣΕΠ. Aξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών που μετείχε στη σύσκεψη επιβεβαίωνε τις πληροφορίες που από την προηγούμενη Κυριακή είχε δημοσιεύσει το «Πρώτο Θέμα»:
«Αυτό ισχύει. Για όσους αποχωρήσουν υποχρεωτικά, έχουμε το δικαίωμα να προσλάβουμε ισάριθμους μέσω ΑΣΕΠ. Για όλες τις υποχρεωτικές αποχωρήσεις. Δεν θα τηρηθεί ο κανόνας 1 προς 10, για όλες τις υποχρεωτικές αποχωρήσεις θα ισχύσει 1 προς 1. Το 1 προς 5 και 1 προς 10 είναι για τις φυσιολογικές αποχωρήσεις. Ο αριθμός τους θα καθοριστεί στην πορεία» τόνιζε η ίδια πηγή."

Αυτό αν γίνει, λέω ΑΝ γιατί πολλά ακούσαμε και λίγα έχουν γίνει μέχρι τώρα, τότε όλοι αυτοί που τόσο καιρό μας έχουν φλομώσει στα ψέμματα ότι αν φύγουν όσοι παράνομα είναι μέσα ΔΕΝ θα αντικατασταθούν από ισάριθμα άτομα, προσπαθώντας να κάμψουν την ψυχολογία μας, να δούμε σε τι άλλο ψέμα θα καταφύγουν.

ΑΝΑΜΟΝΗ λοιπόν και ενώ ακόμα συνεχίζονται οι έλεγχοι από το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και εν όψη των δικαστηρίων που ακολουθούν !

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777