28 Ιουνίου 2013

Είμαστε ακόμα "ζωντανοί" και ζητάμε την τήρηση της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ !!!


Ηλεία: Τήρηση της νομιμότητας ζητούν οι εποχικοί πυροσβέστες.


Την άμεση εφαρμογή της γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που αφορά την πρόσληψη των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης που έγινε με ψευδείς, όπως τονίζεται υπεύθυνες δηλώσεις, αλλά και την άμεση πρόσληψή τους στο Πυροσβεστικό Σώμα, ζήτησαν το πρωί της Πέμπτης οι εποχικοί πυροσβεστικοί υπάλληλοι που συγκεντρώθηκαν έξω από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου.
Οι εποχικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη παράσταση διαμαρτυρίας στον εξωτερικό χώρο, στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Πύργου, ενώ λίγο αργότερα είχαν συνάντηση με τον διοικητή Νίκο Νικολακόπουλο, μεταφέροντάς του τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν.

Μάλιστα οι εποχικοί που έφτασαν το πρωί στην Π.Υ. παρέδωσαν στον κ. Νικολακόπουλο, έγγραφο διαμαρτυρίας το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, κοινοποιήθηκε και στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, ώστε να επισπευθεί η διαδικασία τόσο της πρόσληψής τους όσο και της εφαρμογής της γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου, η οποία αφορά την πρόσληψη των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης με ψευδή, όπως τονίζουν οι εποχικοί υπάλληλοι, στοιχεία.

«Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»
Όπως επισημαίνουν οι εποχικοί πυροσβέστες που βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην Π.Υ. Πύργου, είναι έτοιμοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της εφαρμογής της γνωμοδότησης που θα έπρεπε να έχει γίνει, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, οι εποχικοί πυροσβέστες που μέχρι σήμερα δεν έχουν προσληφθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα, αποκάλυψαν στο patrisnews.com πως το θέμα έχει γίνει γνωστό και στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος ο οποίος, όπως επεσήμαναν, δεν έχει μέχρι σήμερα προβεί σε κάποια ενέργεια για την αποκατάσταση της νομιμότητας.

ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΣ
******************************************************
« Διαμαρτυρόμαστε έντονα για σειρά προβλημάτων που παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις της Ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος, εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα επί σειρά ετών, αδιαφορώντας για την οικονομική αλλά και ηθική ζημία που έχουμε υποστεί. Γνωρίζουμε ότι φέτος είχαμε βροχές κατά το μήνα Μάιο και Ιούνιο και προφανώς λόγω καιρικών συνθηκών δεν μας είχατε άμεση ανάγκη.Κάποιοι ξεχνούν όμως πως εμείς είμαστε αυτοί, που κάθε χρόνο με ελάχιστο κόστος για το Πυροσβεστικό Σώμα θυσιάζουμε ακόμα και την ζωή μας για αυτό.» - ανέφερε στο IONION FM η κ. Αγγέλα Γκότση εποχικός δασοπυροσβέστης και πρόσθεσε : « Ζητάμε επίσης την άμεση εφαρμογή Γνωμοδότησης Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στον διαγωνισμό πρόσληψης Π.Π.Υ.
Η γνωμοδότηση δικαίωσε όλους εμάς που είμαστε στον πίνακα επιλαχόντων, αλλά μέχρι σήμερα δεν την υλοποιούν. Αναρωτιόμαστε γιατί;»

ΠΗΓΗ: ΙΟΝΙΟΝ FM


Σ.Δ: Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους συναδέλφους από την Ηλεία για την κίνησή τους αυτή η οποία υπενθυμίζει σε όσους το ξέχασαν (και δυστυχώς αυτοί είναι  επιλαχόντες και ασχολούνται πω να αναθερμάνουν "παλιές αγάπες" ξεχνώντας τις απειλές, τις συκοφαντίες και το κυνηγητό που τρώμε οι επιλαχόντες εδώ και 1,5 χρόνο) ότι ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ Π.Π.Υ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ & ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ !!!

Δεν μας αρκούν οι ΕΩΣ 5 ΜΗΝΕΣ εργασίας....
Ζητάμε ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ για να εργαζόμαστε 12 μήνες όχι 5 ! 
Η Γνωμοδότηση 260/2012 της Ολομέλειας του Ν.Σ.Κ τα λέει όλα !!!
Και για να θυμίσουμε ξανά στον κ. Πρωθυπουργό τα περί "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ", "ΑΔΙΚΙΩΝ", "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ" που έλεγε πριν από λίγους μήνες, αλλά ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν τήρησε ΠΟΤΕ, ας ξαναδούμε όλοι τι ακριβώς έλεγε !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777