14 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση για τις διαγραφές των 3ων με νέα δεδομένα !!!

Νέα δεδομένα προέκυψαν για την διαγραφή των 3ων με την χθεσινή δ/γη.

Με εντολή που δώσαμε στο δικηγόρο μας οι επιλαχόντες Π.Π.Υ για να δει και να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και ποιος ήταν ο λόγος με τον οποίο προσέφυγαν οι τρεις σε Προσωρινές Διαταγές Αναστολής Εκτέλεσης διαγραφής η απάντηση ήρθε σήμερα.
Όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος μας ο λόγος που προσέφυγαν στα Διοικητικά Εφετεία οι τρεις είναι διότι δεν αιτιολογούνταν για τον κάθε ένα ξεχωριστά στις διαταγές διαγραφής τους, ο λόγος που τις προκάλεσε !!!
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι έπρεπε να είχε αναφερθεί ο λόγος και ανέθεσε στην Διοίκηση να το κάνει και μέχρι να το κάνει θα έπρεπε οι τρείς να εποστρέψουν στην εργασία τους. 
Η Διοίκηση το έκανε βέβαια με 2 χρόνια καθυστέρηση αλλά τελικά το έκανε.
Είναι απορίας άξιο με το σκεπτικό αυτών που κατέφυγαν στην δικαιοσύνη η οποία ήταν φως φανάρι ότι θα έδινε, όπως και έκανε, το περιθώριο στην Διοίκηση να "διορθώσει" την "παράλειψή" της αυτή !!! 

Υπάρχει και μια άλλη πληροφορία που αφορά τις προσωρινές δικαστικές αποφάσεις και την οποία προσπαθούμε να διασταυρώσουμε ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το θέμα αυτό, που ομολογουμένος μας έχει μπερδέψει όλους από χτές !!!

Χρήσιμα τηλέφωνα

1. Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 210 3359 002-3
2. Πυροσβεστικό Σώμα 199
3. Αστυνομία 100
4. ΕΚΑΒ 166
5. ΔΕΗ 10500
6. ΕΥΔΑΠ 1022
7. Κέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777